JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1161  
Old 11.05.2012, 20:05
tosh9i tosh9i is offline
Baby Loader
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6
Default

Damn, you guys are fast, jdownloader is working again with mediafire, and no more captchas. Thanks
  #1162  
Old 11.05.2012, 20:12
SusanA19
Guest
 
Posts: n/a
Default

Strange--mine says no updates available. Will try again later.
  #1163  
Old 11.05.2012, 20:52
james7
Guest
 
Posts: n/a
Default

Man, got an update 5 mins ago, but still the same.. =/
  #1164  
Old 11.05.2012, 21:41
maddcobra_31
Guest
 
Posts: n/a
Default

hey this is my first time posting here so hello to every1 here i hade this same mediafire problem for atleast 2 days now with the pluging out of date after the last update the other day so i see theres anothere update out soi gonna see if it helps......... Ok just restated JD and its working again. Thanks alot for your hard work JD theam.
  #1165  
Old 12.05.2012, 00:09
dbgetblack
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tosh9i View Post
Damn, you guys are fast, jdownloader is working again with mediafire, and no more captchas. Thanks
hiyoo~~~~
yes they are fast enough. :3
  #1166  
Old 12.05.2012, 02:03
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,143
Default

=]
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #1167  
Old 12.05.2012, 02:36
gonwk gonwk is offline
JD Beta
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 56
Default

Hi JD Team,

Well, I have updated & updated ... I must be doing something wrong ... because I just tried 2 MF links and I got "Out of Date Plugin Error" ... used my Browser and they are downloading just fine at full speed.

EDIT: I am on Version 0.9.581 and no matter how many times I update and have updated before ... version stays on 0.9.581!!! Q: Should I be on the Developmental Version?

Thanks!

G!

Last edited by gonwk; 12.05.2012 at 02:39.
  #1168  
Old 12.05.2012, 02:50
kairi033
Guest
 
Posts: n/a
Default

im still says plugin out of date

ive check updates but no available updates
  #1169  
Old 12.05.2012, 04:42
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,137
Default

Try restart jd twice.
Plugin version should be 16588.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1170  
Old 12.05.2012, 04:49
kairi033
Guest
 
Posts: n/a
Default

ok now mediafire now works but most of the time its asking for captcha but before its not asking for captcha why?
  #1171  
Old 12.05.2012, 05:28
james7
Guest
 
Posts: n/a
Default

still not working even in 16588. i got error plugin outdated
  #1172  
Old 12.05.2012, 10:07
andbolk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by james7 View Post
still not working even in 16588. i got error plugin outdated
If your links are on the download list, reset them first and then start again
  #1173  
Old 12.05.2012, 12:13
piskin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Please Fix the captha problem. It is very inconvenience.
  #1174  
Old 12.05.2012, 16:14
SusanA19
Guest
 
Posts: n/a
Default

I've checked and checked for updates, and I've restarted jd again and again, but no new updates, and I've downloaded the same link directly in mediafire (insanely slow compared to jd), and I've also tried to reset my links, but all to no avail.
  #1175  
Old 12.05.2012, 17:20
mktsay123
Guest
 
Posts: n/a
Default

I grabbed some new MF links and now they work properly~
but the ones I tried to download yesterday still has the plugin error...
Well, they're pulled from MF anyways...
Guess I'll revert back to BT for those files...
  #1176  
Old 12.05.2012, 18:18
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,137
Default

Quote:
Originally Posted by SusanA19 View Post
I've checked and checked for updates, and I've restarted jd again and again, but no new updates, and I've downloaded the same link directly in mediafire (insanely slow compared to jd), and I've also tried to reset my links, but all to no avail.
Maybe the log shows something...
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1177  
Old 12.05.2012, 20:53
robt23
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yep, same thing over here peps. Mediafire, ain`t working. JD is sooooo..... sweet when she runs . Damn, I miss that.
  #1178  
Old 12.05.2012, 23:24
dbgetblack
Guest
 
Posts: n/a
Default

working fine for me atm.
  #1179  
Old 13.05.2012, 17:44
kratos
Guest
 
Posts: n/a
Default

i think i found a solution to the captchas that sometimes comes up, just don't type the code let the timer run out and the download should start normally.
  #1180  
Old 14.05.2012, 07:24
sOdApOp
Guest
 
Posts: n/a
Default

JD Goodnight team, there is already a solution for capchas of Mediafire? again or wait a actualisacion?
Thanks, I hope to answer ^ ^
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:51.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.