|
|||
|
|||
JD zawiesza się przy dodawaniu linków
Problem polega na tym że, gdy się dodaje dużo linków na raz zawiesza się i trzeba czekać parę minut zanim znów zacznie działać.:confused:
Last edited by tomo8423; 06.11.2009 at 21:35. |
|
|||
|
|||
Quote:
Quote:
Edit: Zmień tytuł tematu na bardziej konkretny, np "JD zawiesza się przy dodawaniu linków" łatwiej będzie znaleść temat komuś z podobnym problemem Last edited by Cichy; 06.11.2009 at 20:00. |
|
|||
|
|||
mam ten sam problem, pojawił się wczoraj :( prawdopodobnie po tym jak pozwoliłem na aktualizacje :(
|
|
||||
|
||||
Quote:
W wersji publicznej... wlasnie udalo mi sie zawiesic... chociaz nie, po 2-3 minutach czekania.... jD zaczal reagowac, ale nadal pisze, ze sprawdza linki. Czyli, czekamy na poprawke do poprawki |
|
|||
|
|||
Quote:
Także czekajcie cierpliwie a jeśli po aktualizacji dalej będzie problem dopiero zgłaszajcie |
|
||||
|
||||
Quote:
Czytalem ten watek z angielskiego forum, stad tez uruchomilem wersje publiczna (normalnie uzywam NIGHTLY), zeby zobaczyc, czy przypadkiem nie zachowa sie inaczej (w koncu przeciez Nightly to wersje testowe i jak cos nie dziala, to nie ma co panikowac A Jiazowi zyczymy udanego wypoczynku UPDATE: 8:56 2009-11-07 NIGHTLY - po update do wersji 0.9.558 wydaje się działać ok. Sprawdzanie linków na RS (bo na innych serwerach, jakie używam nie zaobserwowałem wolnej pracy link checkera) powróciło do normy. Zweryfikuje też jak wzrośnie obciążenie serwerów RS (środek dnia). Jeśli ktoś nie chce czekać na update wersji public to może spróbować zainstalować NIGHTLY (w innym katalogu). Last edited by editestowy; 07.11.2009 at 09:59. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|