|
|||
|
|||
Miernik Predkosci.
A więc mam takowy problem że ,jak się program uruchomi to nie wyskakuje ,mi te okienko z predkoscia pobieranych danych, a do wczoraj się pojawiało i mam tę opcje zaznaczona i nie pokazuje ,tego paska u góry w prawym rogu ,zapodaje fotkę z tm paskiem co go teraz nie mam, dziwne samo znikło i czekam na, wasze propozycje co z tym zrobić ok.
Spoiler:
Last edited by PLANETA; 10.11.2009 at 22:29. |
|
|||
|
|||
Samo nie mogło zniknąć, zmieniałeś coś ? program się zaktualizował i zniknął wykres ?
Odznacz w opcjach pokazywanie wykresu (ma być nie zaznaczony) uruchom ponownie program zaznacz i uruchom raz jeszcze. Jeśli nie pomoże pobierz czystą wersję rozpakuj/zainstaluj powinno być ok. |
|
|||
|
|||
Quote:
Prosze zapodać jakąś pewna wersje ,co by ta funkcja działała ok. Last edited by PLANETA; 10.11.2009 at 22:55. |
|
|||
|
|||
Program pobierz tutaj:
Code:
http://jdownloader.org/download/index Spróbuj jeszcze wejść do katalogu głównego programu jest tam plik windows_restore.bat uruchom go, plik odpali JD i zaktualizuje. Zrób wczeß kopie linków, zaznacz wszystkie pakiety kliknij prawym przyciskiem na którymß i wybierz utwórz DLC lub pprostu skopiuj katalog config. |
|
|||
|
|||
A więc pobrałem zainstalowałem ,i dalej nici z tego nie wyswietla mi tego gównianego okienka ,i nic nie kopałem zaznaczone jest ,i to jest martwe pole nic tam nie ma, ani nie widać i powróciłem do mej nie instalkacyjnej wersji, i trza się z nią jakoś męczyć, a tobie dzieki za fatygę ok. :thumbup:
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|