|
|||
|
|||
Çevirmeli modem !
Arkadaşlar herkesdeki sorun bendede var ama benimki biraz farklı çünkü herşeyi yapıyorum işe yarıyor ama bende dinamik ip olduğu için her resette ip değişiyor ve diğer defada reset atmıyor bu ip işini nasıl halledeceğim sabahtan beri arıyorum ama bi sonuç bulamadım Zoom modem kullanıyorum bu ip sorununa bi çözüm bulun lütfen:confused:
Last edited by Freeloader; 15.08.2009 at 15:08. |
|
|||
|
|||
o kadar giren var cevap yok mu ya :(
|
|
|||
|
|||
soru anlaşılır ve net değil .... modemi resetlemek için yöntemin var mı? tekrar bağlan betiği kullanıyor musun? kullanmıyor musun? jd sürümünü yazmamışsın .
|
|
|||
|
|||
Sürüm Jdownload 0.6.193. Bakın şimdi resimli anlatımlar vardı ordan yaptım. Aynısı kullanıcı adını yazdım,şifreyi yazdım modemin türünü seçtim.İp gelince onuda yazıyorum programda yazan ip. Bir kere atıyor diğerinde atmıyor çünkü ip değişiyor. Birde güncelleme sorunu var 2 güncelleme var diyor tamam diyorum birden program kaybolu anca görev yöneticisinden .java'yı kapatırsam tekrar açabilyorum güncelliyo pc açınca tekrar çıkıyo...
Last edited by z_oneal; 19.06.2009 at 09:33. |
|
|||
|
|||
@echo off
rasdial "USB_ADSL" /disconnect rasdial "USB_ADSL" /connect ping -n 20 127.0.0.1 >nul rasdial "USB_ADSL" "kullanıcı adı" "şifre" Bunu yapınca modem reset atıyor ama şurdaki bölüm ping -n 20 127.0.0.1 >nul bunu değiştirmeme gerek var mı zoom modem kullanıyorum bunu 10.0.02 mi yapmalıyım. |
|
|||
|
|||
Tamam arkadaşlar hallettim. yapamayanlar varsa direk yukardaki koda kendi bilgilerini girerek halletsinler. Jdownloader yöneticileri teşekkürler
|
|
|||
|
|||
Quote:
yukardaki "ping -n 20 127.0.0.1 >nul" ile ilgi ; @echo off rasdial "USB_ADSL" /disconnect > BAĞLANTIYI KESER rasdial "USB_ADSL" /connect BAĞLANIR > VE BU BİRAZ ZAMAN ALIR ping -n 20 127.0.0.1 >nul > BURDA kendi PCmize 20 ping yolluyoruz = bu sadece bir bekleme süresi (20 saniye) rasdial "USB_ADSL" "kullanıcı adı" "şifre" > 20 saniye sonra GİRİŞ YAPILIR ping -n 20 127.0.0.1 >nul ; bunu çıkartırsan modem bağlantıya geçer geçmez nete giriş yapar ve problemler yaşarsın .. çıkartmak yerine 20 nin değerini 5 ile değiştir ; ping -n 5 127.0.0.1 >nul Final kodun bu ; Code:
@echo off rasdial "USB_ADSL" /disconnect ping -n 10 127.0.0.1 >nul rasdial "USB_ADSL" "kullanıcı adı" "şifre" Last edited by Freeloader; 24.09.2009 at 01:07. |
|
|||
|
|||
Bende de çevirmeli modem Zoom 5510 var .
burada anlatılan yöntemi jdownloader da nereye yazmamız gerekiyor. Yardımınız için teşekkürler. Son olarak 127.0.0.1 kısmı 10.0.0.2 olarak değişmeyecek değil mi ? |
|
|||
|
|||
İki şekilde yapabilirsin.
1.Harici yöntem: Kodu not defterine kopyala.Uzantısını Bat olarak kaydet. Tekrar bağlan hariici yöntemi seçerek, kaydettiğin dosyayı göster. 2.Batch yöntemi: Kodu kopyalarak direk tekrar bağlan Batch yöntemini seçip sayfaya kopyala. Bağlantı adınızı, kullanıcı adı ve şifrenizi düzenlemeyi unutmayınız. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|