|
|||
|
|||
2 problemy
Dobry wieczór. Iż jest już późno nie miałem dużo czasu na przejrzenie forum w odnalezieniu tematów pochodnych. Może cosik się odświeży
Otóż miałem wersję bez update'ów bo była najlepsza [mowa o 0.6.193], transfer nie skakał jak oszalały, dosyć rzadko było zajęte IP. A najważniejsze - opcja "zamykanie systemu po ściągnięciu" działała w 100%'ach. Zawsze komp wyłączał się gdy ustawiłem tyle linków aby wyłączył się w nocy, przez 5. Od pewnego czasu, być może 4-5 dni bez ewidentnej przyczyny zdziwiło mnie to: http://i34.tinypic.com/6gvud4.jpg [nie patrzeć na mój bajzel ;p] Jak widzicie zatrzymało się na 'spinaczu'. Musze więc włączyć menedżera i wyłączyć javę. Myślałem, że to przejściowe, pierwszy raz to miałem. Zresetowałem kompa. Nic... z update'owałem do najnowszej, teraz, wersji jaką jest 0.8.9 . Gdy zacząłem ściągać idę do opcji "zamykanie systemu" i to mnie zszokowało wręcz. Po co aż 3 opcje do wyboru przy jednej prostej czynności? Powinni być jak w tej starszej, klik, komunikat, że komp się wyłączy. itd. I ta opcje jest niedostępna na niektórych systemach. Na XP'ku też o_O? Dając tę opcję na włączoną żadne okno się nie ujawnia, co gorsza, po ściągnięciu plików komputer nie wyłącza się. Potrzebuje pomocy czy da się coś zrobić z tą starszą wersją aby odpaliła czy jest jakaś możliwość w najnowszej wersji z tym wyłączaniem kompa. Pozdrawiam. /e Drugi problem xd rozwiązany. Zostaje tylko spawa tej starej wersji. Dlaczego się zawiesza :D? Last edited by Cysiek; 31.10.2009 at 10:47. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|