|
|
|||
|
|||
ShareBase.to Sorunu
Program dünden beri ShareBase.to'dan dosya indirmeğe başlandığında rangeheader hatası verip indirmeyi kesiyor.
Last edited by Freeloader; 17.10.2009 at 03:55. |
|
|||
|
|||
aynı sorun bende de var nasıl düzeltebilirim acaba?
|
|
|||
|
|||
Bu sorun genel bir sorun sanırım, bende de aynı durum var ve sadece sharebase.to sitesinden indirme yapınca oluyor.
Firefox veya İnternet explorerden indirmeye kalktığımda da şu uyarıyı veriyor: "Du hast bereits über 300 MB heruntergeladen. Du musst noch 23min 32sec warten! Das Downloaden ohne Downloadlimit ist nur mit einem Premium-Account möglich." Oysa kaç saattir sharebase.to'dan bir şey indirmedim. Umarım bir an önce çözümlenir.:( |
|
|||
|
|||
bu jdownloader ile ilgili bir problem değil , sharebase.to sitesinde değişikliğe gitmiş ve takmabirimin düzeltilmesi gerekli ... bu da güncelleme ile olacaktır..
sabredin .. |
|
|||
|
|||
Şu an sorunsuz indiriyorum ve tek yaptığım "yarım kalan sharebase.to dosyası/ dosyalarını sıfırlamak" oldu.
|
|
|||
|
|||
Quote:
veri parçalarını 1 yapın ve sıfırlayın linkleri... bağlantı koparsa ve sürdür derseniz yine problem çıkıyor... ..... hata alanlar bana özelden link ve günlük yollarsa çok iyi olur.... Last edited by Freeloader; 07.10.2009 at 22:17. |
|
|||
|
|||
Arkadaşlar biraz önce güncelleme yaptım ve sharebase.to linkleri eklenmeye başladı. Sorun giderilmiş. Emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim ellerine sağlık.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|