JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04.06.2009, 13:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb JDownloader'da yönlendirici modem oto nasıl resetlenir

Aşağıdakileri uygulamadan önce betik arşivimize uğrayıp modeminiz için hazır betik var mı bakabilirsiniz ;

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1305

baktınız yok?
................................

Wiki anlatımı ;
http://jdownloader.org/tr/knowledge/...nnect-recorder

..............................
Diğer anlatım ;

1'inci aşama modemin reset düğmesini bulmak





2'inci aşama ; RESET düğmesinin yerini öğrendik > modemi JDownloader ile resetleyelim

Şimdi yukarıdaki işlemi TEKRAR BAĞLAN KAYDEDİCİ ile yapacağız fakat önce tarayıcımızı belirliyelim



Şimdi kaydediciyi başlatalım > Tekrar bağlan betiği yarat seçeneğini seçelim


Tekrar bağlan betiği yarat seçeneğini seçtik ve tekrar bağlan kaydedici çalıştırıldı > Başlat diyelim



Evet başlat dedim ve modem giriş sayfam internet tarayıcımla birlikte otomatik açıldı , ilk iki fotoda anlattığım prosedürü izlicez, zaten artık modemi resetleyen düğmenin yerini öğrenmiştik. ŞİMDİ O DÜĞMEYE TIKLAYALIM VE MODEM RESETLENSİN



Önemli ; yaptınız olmadımı > Kaydedici kutusunda > RAWMODE yazıyor bu HAM MOD anlamına gelir > Ona tıklayarak deneyin

Last edited by Freeloader; 15.04.2011 at 20:18.
Reply With Quote
  #2  
Old 08.06.2009, 02:29
ubarmen20
Guest
 
Posts: n/a
Default

tum dediklerinizi yapıyorum. modeme giriyor modem zoom nasıl resetlenir bilmiyorum yani baglantıyı nasıl kapatım acıcam ıpten bılmıyorum. yardımcı olurmusunuz
Reply With Quote
  #3  
Old 08.06.2009, 13:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ubarmen20 View Post
tum dediklerinizi yapıyorum. modeme giriyor modem zoom nasıl resetlenir bilmiyorum yani baglantıyı nasıl kapatım acıcam ıpten bılmıyorum. yardımcı olurmusunuz

Zoom

Bu yönlendirici/router mı? Yokasa dialup modem mi?

Last edited by Freeloader; 08.06.2009 at 13:49.
Reply With Quote
  #4  
Old 08.06.2009, 11:03
Joeblack
Guest
 
Posts: n/a
Default mrb

freeloader@

merhaba

elimde airties 6271 var,ve kullandığım jdownloader sürümü 0.5.949
ancak buradaki 6271 le ilgili scriptleri de dahil tüm söylediklerinizi denememe rağmen bir türlü,otomatik reseti yapamadım..
bu arada tekrar bağlan ayarlarından bağlantı betiğini program kendi sorunsuz bi şekilde yaratıyor fakat ip değiştir dediğimde bağlantı hatası veriyo sürekli..

bu arada pc de bütün virüs,windows ve pc güvenlik duvarları kapalı durumda..ve 192.168.2.1 arayüzünde şifrede yok

Last edited by Joeblack; 08.06.2009 at 11:06.
Reply With Quote
  #5  
Old 08.06.2009, 13:49
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Joeblack View Post
freeloader@

merhaba

elimde airties 6271 var,ve kullandığım jdownloader sürümü 0.5.949
ancak buradaki 6271 le ilgili scriptleri de dahil tüm söylediklerinizi denememe rağmen bir türlü,otomatik reseti yapamadım..
bu arada tekrar bağlan ayarlarından bağlantı betiğini program kendi sorunsuz bi şekilde yaratıyor fakat ip değiştir dediğimde bağlantı hatası veriyo sürekli..

bu arada pc de bütün virüs,windows ve pc güvenlik duvarları kapalı durumda..ve 192.168.2.1 arayüzünde şifrede yok
jdownloader/yapılandırma/arayüz > İNTERNET TARAYICI > Firefox seçin ?

Bu şekilde yaptınız mı? Böyle yaptınız olmadı mı > ozaman bi teamviewer kapıp jd online desteğe başvurun.
Reply With Quote
  #6  
Old 01.07.2009, 01:29
emir34
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kardes benm modeim zyxel bnm internet tarayıcısı acılıyo ama benm modemn internet sayfasında restleme yeri yok bi yardımcı olursanız ii olur...!!
Reply With Quote
  #7  
Old 02.07.2009, 17:09
strangold
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Joeblack View Post
freeloader@

merhaba

elimde airties 6271 var,ve kullandığım jdownloader sürümü 0.5.949
ancak buradaki 6271 le ilgili scriptleri de dahil tüm söylediklerinizi denememe rağmen bir türlü,otomatik reseti yapamadım..
bu arada tekrar bağlan ayarlarından bağlantı betiğini program kendi sorunsuz bi şekilde yaratıyor fakat ip değiştir dediğimde bağlantı hatası veriyo sürekli..

bu arada pc de bütün virüs,windows ve pc güvenlik duvarları kapalı durumda..ve 192.168.2.1 arayüzünde şifrede yok
Arkadaşlar Joeblack adlı arkadaşın yukarıda anlattıkları aynı şekilde bende de oluyor...Ayrıca Serden adlı arkadaşın verdiği kodu girdiğimde yasaklı IP diye bir hata veriyor ve biri.net'in verdiği kullanıcı adını baştan girmem gerekiyor(Modem ayarlarımda adsl Kullanıcı adım değişiyor)Serden adlı arkadaşın ise kodu şu şekilde:[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
<xmlrequest version="1.0.0"><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><set inst="rfc2684-0"><key>encaps</key><value>LLC</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>static-1</value></command><set inst="static-1"><key>ip</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mask</key><value>255.255.255.0</value></set><set inst="static-1"><key>gateway</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns1</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns2</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mode</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pppox-0</value></command><set inst="pppox-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><set inst="pppox-0"><key>username</key><value>kullanıcıadınız@biri.com.tr</value></set><set inst="pppox-0"><key>password</key><value>şifreniz</value></set><set inst="pppox-0"><key>mtu</key><value>1492</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pvc-0</value></command><set inst="pvc-0"><key>name</key><value>vc1</value></set><set inst="pvc-0"><key>vpi</key><value>8</value></set><set inst="pvc-0"><key>vci</key><value>35</value></set><set inst="pvc-0"><key>traffic_class</key><value>UBR</value></set><set inst="pvc-0"><key>pcr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>scr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>mbs</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>wan-0</value></command><set inst="wan-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>static-1</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>dhcpc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>save</key><value/></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>static-1</value></command><command inst="wan-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="rfc2684-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="static-1"><key>apply</key><value/></command><command inst="pvc-0"><key>apply</key><value/></command></xmlrequest>
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]:confused:
Reply With Quote
  #8  
Old 03.07.2009, 14:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

stangold

kendi betiğini kendin yarat fakat yaratırken yeniden başlata basma kaydete tıkla

buraya bak
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1903
Reply With Quote
  #9  
Old 03.07.2009, 18:52
strangold
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar "FREELOADER" benim airties 6271 modemimin betiğini oluşturdu.Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum:thumbup:
Reply With Quote
  #10  
Old 06.07.2009, 14:53
hasancik2009
Guest
 
Posts: n/a
Default

modem kullanıcı adı ve modem kullanıcı parolasını nasıl öğrenebiliriz
Reply With Quote
  #11  
Old 07.10.2010, 02:11
m3l4nkoliq
Guest
 
Posts: n/a
Default

hocam bende airties 5450v2 modem var, forumda anlatıldığı gibi bi betik oluşturdum kendime ancak test odasında ip değiştir dediğim zaman betik işe yaramıyor yukarıda modemin ip adresini ve arayüzdeki şifresi doğru giriyorum ancak explorer a modemin ip sini yazdığınızda kullanıcı adı istemediği için kullanıcı adı bölümünüde boş bırakıyorum sorun nedir acaba bana yardımcı olur musunuz?
Reply With Quote
  #12  
Old 07.10.2010, 08:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by m3l4nkoliq View Post
hocam bende airties 5450v2 modem var, forumda anlatıldığı gibi bi betik oluşturdum kendime ancak test odasında ip değiştir dediğim zaman betik işe yaramıyor yukarıda modemin ip adresini ve arayüzdeki şifresi doğru giriyorum ancak explorer a modemin ip sini yazdığınızda kullanıcı adı istemediği için kullanıcı adı bölümünüde boş bırakıyorum sorun nedir acaba bana yardımcı olur musunuz?
Önce IP değişken mi emin olun ondan sonra diğer airties modemler için verilen betikleri deneyin. Diğer airties betikler,nden birinin uyumlu olması lazım. Eğer o da olazsa JD sohbete teamviewer kapıp uğrayın genelde akşamları orada oluyoruz.
Reply With Quote
  #13  
Old 06.01.2010, 23:02
sukrublack
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim sorunum modemın ara yuzunde yenıden baslatma tusu yok bunu nasıl yapabılırımm Castlenet CBV734EW modem bu kablo modem bi turlu bulamıyorum reboot kodunu
Reply With Quote
  #14  
Old 10.01.2010, 14:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by sukrublack View Post
benim sorunum modemın ara yuzunde yenıden baslatma tusu yok bunu nasıl yapabılırımm Castlenet CBV734EW modem bu kablo modem bi turlu bulamıyorum reboot kodunu
Yönlendirici/Router mi bu modem ? yoksa kablo modem mi?
Reply With Quote
  #15  
Old 11.01.2010, 16:54
cefe
Guest
 
Posts: n/a
Default

yaaw benim modemin şifresi yok :D:D
Reply With Quote
  #16  
Old 25.01.2010, 10:24
gokhanx1
Guest
 
Posts: n/a
Default

Teşekkürler / Thabnk you / Danke
Reply With Quote
  #17  
Old 31.05.2010, 14:15
larose43
Guest
 
Posts: n/a
Default

mrb.ben airteis air 7261 modem kullanıyorum.jdownloader sürümü 0.8.821 özel betiklerden modemime uygun betiği bulup düzenledim.ama bu betiği nasıl kullanacağımı bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden tşkrlr.:outch:
Reply With Quote
  #18  
Old 12.06.2010, 10:38
cengaverrr
Guest
 
Posts: n/a
Default

ya arkadaşar benim huawei modemim var bu işlemleri denedim, tekrar bağlan başarılı dedi fakat ip değiştir dediğim zaman ip değişmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Reply With Quote
  #19  
Old 07.10.2010, 11:05
m3l4nkoliq
Guest
 
Posts: n/a
Default

ip değişken modeme elimle reset attığımda ip değişiyor. "http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=11152" bu sayfadaki betiğide denedim ama yinede sonuç alamadım. teamviewer indirdim kurdum pc yee ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak bildiğimde söylenemez bu programı

Last edited by m3l4nkoliq; 07.10.2010 at 11:26.
Reply With Quote
  #20  
Old 27.10.2010, 12:16
purebred
Guest
 
Posts: n/a
Default Otomatik reset

Ben bu ayarları yaptım. El ile tekrar bağlan butonu sayesinde IP değişikliği yapabiliyorum ama bu değişikliği her part bittiğinde jdownloader a otomatik yaptırmanın yolu yokmu? Gece download bıraktığımda daha çabuk indirse böylece
Reply With Quote
  #21  
Old 20.11.2010, 10:51
sellcenn
Guest
 
Posts: n/a
Default

netmaster cbw-560 modem için tekrar bağlan ayarlarını yapamıyorum. modem arayüzüne girmiyo. 6aydır takrar bağlan ayarları yapılmadan kullanıyordum ama şimdi rapidshare limitim dolmuş galiba. ip mi de değiştiremiyorum statik ip olduğu için. nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz. rapidshareden gece koyduğum bir link sabaha kadar inmiyor. sürekli 55 dk bekleme süresi veriyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Reply With Quote
  #22  
Old 24.12.2010, 15:44
fonfani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yanlış konuya yazıyor olabilirm fakat pazartesi günüden beri betik yapmaya ve ip değiştirmeye çalışıyorum.
1-) kablonet kullanıyorum ve Win7. modemim de Airties 4240. hazır betiği yok.

Kablonette StatikIP varmış o yüzden müşteri kendisi değiştiremezmiş dediler.
win7 de zaten forumdan incelediğim kadarıyla betik yaratmada sorun oluyormuş skor 2-0 golü yedik.

Ne yapabilirim. Yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Reply With Quote
  #23  
Old 24.12.2010, 16:59
elixer
Guest
 
Posts: n/a
Default

Superonline'ın verdiği pirelli ea4202 marka modemde script oluşturmak istedim. jdownloaderda macro oluşturur gibi işlemleri yaptım. Ip değişti. başarılı oldu ve scripti save ettim. ancak change ip dediğimde ipyi değiştiremedi. modemim bunu desteklemiyor mu? yardım lütfen.
Reply With Quote
  #24  
Old 12.01.2011, 21:32
inca300NX
Guest
 
Posts: n/a
Default IP reset scripti hazırlama için yardım isteği

Freeloader merhaba;
Ben **External links are only visible to Support Staff**Inca IM-300NX modem kullanıyorum ve malesef jdownloader scripti kayıt olduğu halde çalışmıyor. Http live header da kaydettim olmadı/beceremedim.
Derme çatma bir autoit scripti yazmayı becerdim 56sn de reset atıyor ama o da browser penceresi açıp mouse clickleri vb gönderdiği için çalışırken ve pencere yeri boyutu vb değişirse sorun çıkarıyor. Manuel olarak wan hizmetini açıp kapayarak çok hızlı ip resetliyebiliyorum ama kaydedilen script malesef resetlemiyor. Acaba size live header kayıtlarını göndersem bana yardımcı olabilirmisiniz. Kayıtları firefox da olabildiğince sade almaya çalıştım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Reply With Quote
  #25  
Old 27.01.2011, 23:32
remke
Guest
 
Posts: n/a
Default INCA im-300nx

Merhaba;

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Freeloader yardımına ihtiyacım var. Daha önce inca im-204 kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadan kendim betik oluşturabildim. 20 saniye içerisinide tekrar bağlanabiliyordum. Fakat modemimi yeniledim inca'nın im-300nx modelini aldım. Ne yaptıysam betik oluşturamadım. Betik kaydedici kaydetme sırasında tekrar bağlan başarılı diyor fakat test ettiğimde reset atmıyor.bu modem desteklenmiyor mu? bu modelde yapan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Freeloader yardımcı olursan çok sevinirim.
Reply With Quote
  #26  
Old 28.01.2011, 00:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by remke View Post
Merhaba;

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Freeloader yardımına ihtiyacım var. Daha önce inca im-204 kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadan kendim betik oluşturabildim. 20 saniye içerisinide tekrar bağlanabiliyordum. Fakat modemimi yeniledim inca'nın im-300nx modelini aldım. Ne yaptıysam betik oluşturamadım. Betik kaydedici kaydetme sırasında tekrar bağlan başarılı diyor fakat test ettiğimde reset atmıyor.bu modem desteklenmiyor mu? bu modelde yapan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
öncelikle senin sorununa cevap değil ama bende im-204w var ve 1,5dkda ip alabiliyorum.yeniden yükle dediğimden dolayı da uzun sürüyor.ışıklar kırmızı olup tümünün yeşil olmasını bekliyorum.durum>wan>bağlantıyı kes dediğimdeyse geçersiz ppp hareketi diyor ip aynı kalıyor.incanın sitesine iletişimden forum doldurup gönder deyince de sayfa hata veriyor.
sende modemin yazılımı var mı.nette driver linkleri hep kırık.
Reply With Quote
  #27  
Old 28.01.2011, 02:08
remke
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim ki kablolu wireless'i yoktu. öyle kullanmıştım im-204'ü. seninkinin modeli farklı 204w. bende de driver'ı yok. yeni driver'ını da hiç araştırmadım bilmiyorum.
Reply With Quote
  #28  
Old 29.01.2011, 22:54
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba, rt-102 modem kullanıyorum ve tekrar bağlan için anlatılan hemen herşeyi yaptım. şifre girişi için açılan web sayfasına şifreyi girdiğimde hiçbirşey olmuyor. doğal olarak da sanırım sonrasında başarısız oluyor. Ne yapmalıyım?
Reply With Quote
  #29  
Old 29.01.2011, 23:14
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

o kısmı az önce geçtim. "tekrar bağlan kaydediliyor" diyor ama öylece kalıyor ekran ve olmuyor. şimdi napmalıyım?
Reply With Quote
  #30  
Old 30.01.2011, 00:14
Rave
Guest
 
Posts: n/a
Default


bende de bu sekılde kalıyor.. 30dk bekledım yıne de kaydetmedı :( gosterdıgınız butun seylerı kademe kademe yaptım.. firefox u sectım vs vs. modemım İnca adsl 2/2+ IM-204 .. yardımcı olabılırsenız cok sevınırım..
INCA Ethernet ADSL 2/2+ Router ın betıgınıde buldum. onuda yapıstırdım. ama yıne olmadı.. sormak ıstedıgım sey ben bu modem olaylarının daha acemısıyım..
----------------------------------------------------------------------
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET / HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Findex.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var %3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&login%3Acommand%2Fusern ame=%%%user%%%&login%3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /cgi-bin/webcm?getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5/menus%2Fmenu.html&var:style=style5&var:main=menu&var:pagename=home&var:pagetitle=Home&var:menu=setup &var:menutitle=Setup HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /cgi-bin/webcm?getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var:style=style5&var:main =menu&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoe&var:pagetitle=pppoe_8_35%20Setup&var:con id=connection0&var:muxid=mux0&var:encapsid=encaps0&var:langrp=lan0 HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var%3Apagename=pppoe&var% 3Aerrorpagename=&var%3Amenu=setup&var%3Amenutitle=Setup&var%3Apagetitle=pppoe_8_35+Setup&var%3Apagem aster=&connection0%3Asettings%2Ftype=pppoe&connection0%3Apppoe%3Asettings%2Fmtu=1&connection0%3Apppo e%3Acommand%2Fstop=&logger%3Asettings%2Floglevel=notice&logger%3Asettings%2Ffacility%2Fuser=notice&v ar%3Aconid=connection0&var%3Amuxid=mux0&var%3Aencapsid=encaps0
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=menu&var%3Astyle=style5&getpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.h tml&errorpage=%2Fusr%2Fwww_safe%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle5%2Fmenus%2Fmenu.html&var%3Apagename=pppoe&var% 3Aerrorpagename=&var%3Amenu=setup&var%3Amenutitle=Setup&var%3Apagetitle=pppoe_8_35+Setup&var%3Apagem aster=&connection0%3Asettings%2Ftype=pppoe&connection0%3Apppoe%3Asettings%2Fmtu=1&connection0%3Apppo e%3Acommand%2Fstart=&logger%3Asettings%2Floglevel=notice&logger%3Asettings%2Ffacility%2Fuser=notice& connection0%3Asettings%2Fdescription=pppoe_8_35&fdb%3Asettings%2Fservice%2Fstate=1&connection0%3Afwa n%3Asettings%2Fprivate%2Fnat%2Fstate=1&connection0%3Afwan%3Asettings%2Fprivate%2Fspi%2Fstate=1&var%3 Aconid=connection0&var%3Amuxid=mux0&var%3Aencapsid=encaps0
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

benım modemın betıgının bu olması lazım.. merak ettıgım sey de

[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET / HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%% buradakı host lara kendım 192.168.1.1 yazdım. router ip tespitinden o cıkmıstı cunku.
Dıger bır merak ettıgım ksıımsa

login%3Acommand%2Fusername=%%%user%%%&login%3Acommand%2Fpassword=%%%pass%%% burada kı username ve password kısımlarınada kullanıcı adımı ve sıfremı yazdım oradakı %ısaretlerını ve user yazan kısmınıda sılerek.. .. acemılık basa bela arkadas)) .. bı ton sey yazdım basınızı agrıttım ama ılgılenırsenız cok sevınırım.. sımdıen tesekkur ederım
------------
tam olarak o betıgı ılk olarak gosterdıgım sekıldemı yapıstırıcam yoksa uzerındekı username , password , host gıbı yerlerı dolduracakmıyım ??

Last edited by Rave; 30.01.2011 at 01:04.
Reply With Quote
  #31  
Old 31.01.2011, 18:28
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

doldurup denedim. senin geldiğin bu kısımları yaptım ve "tekrar bağlan kaydediliyor" dediği sırada modemi resetledim. tekrar bağlan başarılı dedi. ama sonra download sırasında başarılı olamadı. kafayı sıyıracam, az kaldı.
Reply With Quote
  #32  
Old 06.02.2011, 23:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

@rave
senin modemde adsl kayıt bilgilerinin olduğu yerde bağlantıyı kes bağlan şeklinde seçenek olması lazım.JD localhost sayfasına girdiğinde en kısa şekilde oraya varıp dediğimi yap.büyük ihtimalle başarılı olacaktır.ben bunu kendime ait olmayan bir im-204w de yapmıştım oluyordu.kendi aldığım im-204w ninse driverı yeniymiş.kısa sürede ip alamıyorum.
Reply With Quote
  #33  
Old 12.02.2011, 22:50
travmatik
Guest
 
Posts: n/a
Default

şimdi şöyle bir durum oluştu. modemi ethernet kartına bağlarsam rt-102 için yazılan betikle oluyor amma velakin usb ile bağlanmak durumundayım. yani modem ile pc arasındaki bağlantıyı usb uçlu kablo ile yapıyorum. böyle yaptığım zaman olmuyor. şimdi napmak lazım?
Reply With Quote
  #34  
Old 19.07.2012, 12:54
trgya
Guest
 
Posts: n/a
Default

iyi günler @Freeloader ben Airties Air 5452 modem kullanıyorum. Hazır betik bulamadım ben de kendim betik yaratmak istedim ancak localhost:8972/login.html bağlanmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum Gördüğünüz gibi nasıl oluyorsa modem sayfasına gidiyor başlık var ama sayfanın kendisi gelmiyor.

Last edited by trgya; 19.07.2012 at 12:58.
Reply With Quote
  #35  
Old 19.07.2012, 14:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

trgya Airties için süper betikleri deneyin http://board.jdownloader.org/search....archid=1860640
Reply With Quote
  #36  
Old 03.05.2013, 18:46
serkanguzel
Guest
 
Posts: n/a
Default

Selam beyler,

"Canyon CNP-WF514N1" marka router kullanıyorum. ( Modem değildir, sadece router özellikli bir alettir. )

Bu router'ı Jdownloader ile kullanırken, nasıl restart yaptırabilirim ?

Hazır betik dosyasını nasıl bulabilirim ?

yada

Bu CANYON router'a, hangi marka router'ın betik'i uyar ?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Reply With Quote
  #37  
Old 03.05.2013, 19:45
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

@serkanguzel
kendin oluşturmayı deneyebilirsin.betikler modemden modeme değişiyor.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #38  
Old 04.05.2013, 14:33
serkanguzel
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
@serkanguzel
kendin oluşturmayı deneyebilirsin.betikler modemden modeme değişiyor.
Yanıt için teşekkür ederim.

Nasıl oluşturacağım ? Konu hakkında hiç bir fikrim yok ki...
Reply With Quote
  #39  
Old 04.05.2013, 19:24
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by serkanguzel View Post
Yanıt için teşekkür ederim.

Nasıl oluşturacağım ? Konu hakkında hiç bir fikrim yok ki...
Konudaki ilk mesajı incelediniz mi?
Modem arayüzüne erişip IP değiştirebiliyor musunuz veya modemi arayüzden yeniden başlatabiliyor musunuz? (Bunları yapabiliyorsanız betik kaydedici size bir kereliğine nasıl yaptığınızı göstermenizi isteyecek.kaydettikten sonra bu işlemi kendisi yapabilecek.modeminizin arayüzüne girerken doğru adresi,varsa kullanıcı adı ve şifreyi betik kaydediciyi başlatmadan önce girin.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #40  
Old 15.06.2013, 16:07
ByZeyd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Pikatel Airmax 101 kullanıyorum. Wiki sayfasındaki anlatıma göre daha iyi anlatmışsınız. Yani ben daha iyi anladım buradaki anlatımı. Sorunsuz bir şekilde hallettim. Teşekkür ederim.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:51.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.