JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09.06.2009, 09:21
hitman172
Guest
 
Posts: n/a
Default JD nie rozpoczyna pobierania

Po kliknięciu "rozpocznij pobieranie" pobieranie się nie rozpoczyna, w kolumnie "stan" jest zupełnie pusto.

Oto dziennik:
http://www.jdownloader.org/pastebin/...32b44885ea913d

Przykładowe linki, które nie działają:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Wersja JD: 0.5.949

Wersja Javy: 6 update 13

Windows: Vista Home premium
Reply With Quote
  #2  
Old 09.06.2009, 09:48
tomo8423
Guest
 
Posts: n/a
Default

w moim JD też tak było żadnej reakcji po prostu nic, wywaliłem pare pakietów i ruszyło:w00t:. może są jakieś ograniczenia w ilości pakietów w programie:confused:
Reply With Quote
  #3  
Old 09.06.2009, 10:30
hitman172
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tomo8423 View Post
w moim JD też tak było żadnej reakcji po prostu nic, wywaliłem pare pakietów i ruszyło:w00t:. może są jakieś ograniczenia w ilości pakietów w programie:confused:
To raczej nie to, też u siebie usunąłem ale nic to nie dało.
Reply With Quote
  #4  
Old 09.06.2009, 12:38
rafal.master
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie to samo.
Zaczęło się dzisiaj.
Czyżby coś związanego z najnowszą aktualizacją?

Pobiera linki, sprawdza dostępność, ale nie pobiera. Nawet nie próbuje się połączyć.

Ściągnąłem na nowo program, ale nic to nie dało.

Ja próbowałem na różnych linkach "odsiebie.com" - żaden nie zadziałał.

Czy jest to jakiś problem "zbiorowy", czy raczej indywidualny?

WIndows Vista
Jdownloader 05949
Reply With Quote
  #5  
Old 09.06.2009, 12:53
mateusz_n
Guest
 
Posts: n/a
Default

ja mam podobnie, jeszcze wczoraj sciagal a dzisiaj nie chce, pisze ze :Twoje ustawienia ponownego polaczenia sa niepoprawne, sek w tyn ze nic nie zmienialem, i nie mam pojecia co zmienic, jestem w lanie, wiec zmiana adresu nic nie daje, nie wiem co robic
Reply With Quote
  #6  
Old 09.06.2009, 12:54
hitman172
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jak widać, jest to już problem zbiorowy.
Sami chyba nic z tym nie zrobimy, próbowałem różnych konfiguracji - ciągle nic.
Musimy poczekać, aż twórcy znajdą błąd i go naprawią...
Reply With Quote
  #7  
Old 09.06.2009, 12:59
rafal.master
Guest
 
Posts: n/a
Default

miejmy nadzieję, że jak najszybciej.
Mi się wydaje, ze to chyba wina tej aktualizacji - dopóki nie została pobrana, to wszystko śmigało.
Reply With Quote
  #8  
Old 09.06.2009, 14:01
mateusz_n
Guest
 
Posts: n/a
Default

a to im trzeba dac znac czy co? bo mi zalezy na tym, co ile daja aktualizacje?
Reply With Quote
  #9  
Old 09.06.2009, 18:59
hitman172
Guest
 
Posts: n/a
Default

Teraz jest jeszcze inaczej - z rapida pobiera normalnie, natomiast z od siebie - wcale, nic się nie dzieje.
Reply With Quote
  #10  
Old 09.06.2009, 19:48
tomo8423
Guest
 
Posts: n/a
Default

Coś się sypie w programie!
W poniedziałek nie działał. Dzisiaj pobiera z rapida a z hotfile cały czas odlicza czas. Trzeba coś z tym szybko zrobić:confused:
Reply With Quote
  #11  
Old 09.06.2009, 20:19
Brak
Guest
 
Posts: n/a
Default

Właśnie straszne problemy są z hotfile , ciągle odlicza czas tak jakbym przed chwlią sciągął - a nie ściągałem , bo w przeglądarce wszystko działa.

Oj twórcy za szybko wypuścili tą aktualizacje, miejmy nadzieje że migiem zostanie to poprawione
Reply With Quote
  #12  
Old 09.06.2009, 21:16
kocior
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie akurat z tymi linkami z Rapida nie ma klopotu (slowo harcerza, sprawdzalem :D), jednak nie chce nic sciagac z odsiebie.com. Poza tym, moznaby rowniez poprawic pbsluge niektorych kodow CAPTCHA choć nie wszystkich (np. Megaupload chodzi wysmienicie).
Reply With Quote
  #13  
Old 10.06.2009, 02:21
kazik1941
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam!
Widzę że dużo userów ma problem z uruchomieniem pobierania i prawdopodobnie jest to błąd programu a osoby na tym forum którzy powinni pomóc wogóle w tej sprawie nie zabierają głosu. Przecież jest to dział zgłaszania błędów na które moderatorzy powinni odpowiedzieć.U mnie po aktualizacji już trzykrotnie przestawał pobierać i nic wtedy nie pomaga.
Co może być tego powodem?
Reply With Quote
  #14  
Old 10.06.2009, 09:50
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default

linko odsiebie.com blokuja skasowac z listy by nie pobieralo. podobno hotfile.com terz blokuje.
Reply With Quote
  #15  
Old 10.06.2009, 12:12
Gregrin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by kazik1941 View Post
Witam!
Widzę że dużo userów ma problem z uruchomieniem pobierania i prawdopodobnie jest to błąd programu a osoby na tym forum którzy powinni pomóc wogóle w tej sprawie nie zabierają głosu. Przecież jest to dział zgłaszania błędów na które moderatorzy powinni odpowiedzieć.U mnie po aktualizacji już trzykrotnie przestawał pobierać i nic wtedy nie pomaga.
Co może być tego powodem?
Polski mod sie nie odzywa bo widocznie ma inne sprawy.
Problem z odsiebie i hotfile został naprawiony i dzisiaj wyjdzie uaktualnienie (info z angielskiej czesci forum http://board.jdownloader.org/showthr...6597#post16597)

Last edited by Gregrin; 10.06.2009 at 12:39.
Reply With Quote
  #16  
Old 10.06.2009, 17:00
kocior
Guest
 
Posts: n/a
Default

A oto lekcja dla nas wszystkich: dzieki uzytkownikom takim jak Gregrin uczmy sie, ze: 1. czasami musimy liczyc na pomoc kogos innego, niz nasz polski mod, a 2. dobrze tez zagladac na anglojezyczna czesc tego forum, bo dzieki Tobie, Gregrin, uspokojonych zostalo wielu uzytkownikow w tym ja. THX i pamietajcie, ze jesli znajdziecie rozwiazanie problemu, ktory dreczy tez innych, nie wahajcie sie go umiescic na forum! Po to przeciez jestesmy, zeby sobie pomagac, no nie?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:52.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.