JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29.01.2012, 13:31
vjnikon
Guest

Default Prośba o możliwość wpisania konta premium rapidgator.net

Pierwszy raz zgłaszam tutaj coś takiego więc proszę o wyrozumiałość.

Prosił bym o możliwość wpisania danych do konta premium dla strony rapidgator.net nie mogłem znaleźć tego hosta w okienku dodaj nowe konto.
Reply With Quote
Old 29.01.2012, 20:40
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter

rapidgator.net nie ma obsługi konta Premium bo żaden z użytkowników nie dostarczył developerom potrzebnych informacji (konto/hasła) wymaganych do napisania i przetestowania wtyczki.

Dlatego, jeśli chcesz, aby jD obsługiwał konto Premium dla tego serwisu - proszę przesłać na adres support@jdownloader.org
- kilka przykładowych linków (najlepiej niezbyt duże pliki, żeby niepotrzebnie nie zmniejszać dostępnego na koncie limitu), jakie można ściągnąć za pomocą tego serwisu
- informacje o koncie (użytkownik/hasło)

Dane będą dostępne wyłącznie developerom.
Reply With Quote
Old 30.01.2012, 09:02
vjnikon
Guest

dane zostały przesłane na podany email.
Reply With Quote
Old 30.01.2012, 14:06
editestowy's Avatar
Polish Supporter

Reply With Quote
Old 01.02.2012, 21:28
vjnikon
Guest

ok widzę że praca jest skończona "progress: 100%" to teraz muszę czekać na update jd czy mogę już teraz ściągnąć jakiś plugin do tego ?

edit:

aj ok już update ściągną się sam tyle że musiałem zrestartować jd bo o dziwno tym razem sam tego nie zrobił dziękuję za szybkie załatwienie problemu

Last edited by vjnikon; 01.02.2012 at 21:32.
Reply With Quote
Old 01.02.2012, 21:36
vjnikon
Guest

hmm to już napiszę jako kolejny post

Konto premium działa fajnie wpisałem je działa pokazuje do kiedy jest ważne itd. ale po dodaniu linku jd nie pobiera pliku wyskakuje informacja "przestarzała wtyczka" czy mam jeszcze raz wysłać maila do supportu czy też wystarczy poprzedni email hasła i loginu jeszcze nie zmieniałem także można korzystać w celach naprawy wtyczki
Reply With Quote
Old 01.02.2012, 22:11
editestowy's Avatar
Polish Supporter

Hmm... mam nadzieję, że nie jest to celowe działanie serwisu hostingowego, żeby zablokować jD.
Zweryfikuj jeszcze raz działanie linków w przeglądarce (aby wyeliminować przypadek, że był to jakiś chwilowy brak połączenia przy ściąganiu przez jD).
Upewnij się, że procesy java.exe/javaw.exe są dodane do listy zaufanych aplikacji firewalla/antywirusa (więcej w instrukcji pkt. 3, link poniżej)
Jeśli w przeglądarce działa, włącz dodatkowo logowanie (wg instrukcji: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=34092), doprowadź ponownie do sytuacji błędu wtyczki i log, wraz z krótkim info (plugin outdated), przykładowym linkiem (linkami) wyślij bezpośrednio PM (Prywatna Wiadomość) do developera, który dodawał obsługę premium (pspzockerscene). Logi pozwolą na ewentualną szerszą weryfikację błędu.

PS: Zgłoszenie pozostawiam na razie otwarte, do wyjaśnienia.

PS2 (2012-02-03): Najnowsza wersja wtyczki to 15781 - proszę zweryfikować działanie.

Last edited by editestowy; 03.02.2012 at 10:58.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules