JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05.10.2019, 03:37
akazgea akazgea is offline
I will play nice!
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
Default Captcha cannot open browser

k2s.cc keeps asking to enter captcha to continue. I click on open the browser, and nothing happens. I changed the default browser from firefox to chrome, same thing. It was working a few days backs.

Any idea what may be causing the problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 05.10.2019, 05:42
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,220
Default

do you have myjdownloader extension installed and enabled?
if you do it could be caused by a bad myjdownloader browser extension?
I looked at post from this last week and it was mentioned numerous times
https://board.jdownloader.org/showth...114#post450114
hope that helps.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 05.10.2019, 06:57
akazgea akazgea is offline
I will play nice!
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
Default

I don't think mine is related to browser extension. It should open browser even without the extension installed, it will ask you to install that is a different issue (I remember it was even able to open an internet explorer window, which does not support that plugin).

If anyone experiences a similar problem, please let me know. Also, there may be a new setting that I need to enable/disable, that part I don't know.
Reply With Quote
  #4  
Old 05.10.2019, 15:12
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,220
Default

sorry I must have misinterpreted,

sure it will open ie or any default webbrowser as long as its allowable permission wise. but yes wont work since we don't have extension for that browser type.

only other thing maybe to look at
did you change the default browser or captcha browser in advanced settings?
GeneralSettings.browsercommandline
BrowserCaptchaSolver.browsercommandline
maybe you can reset those ?

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:26.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.