JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.05.2009, 10:39
quatre
Guest
 
Posts: n/a
Cool 0.4.936 Błąd czsu oczekiwania po zerwanym połączeniu

Tak jak w temacie problem wygląda następująco gdy ustawiam konkretny czas oczekiwania po zerwaniu połączenia program nie reaguje na dane wprowadzone tylko dalej czeka 300s.
Reply With Quote
  #2  
Old 20.05.2009, 10:32
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Nie bardzo rozumiem... Mógłbyś bardziej szczegółowo podać jakie dane i gdzie oraz co się dzieje i kiedy czeka? Możesz do postu załączyć screeny.
Reply With Quote
  #3  
Old 20.05.2009, 11:30
xxx149xxx xxx149xxx is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2009
Posts: 7
Default

W moim przypadku też występuje ten błąd. Pokazany na screenach. Błąd powstaje po ponownym rozłączeniu i połączeniu Routere TP-Link 8910G. Czasu ponownego połączenia mam ustawione bardzo długie ale program nie czeka tyle. Co robić dalej?
Z góry dziękuje za pomoc.
Attached Images
File Type: jpg Brak Połaczenia.jpg (96.7 KB, 370 views)
File Type: jpg Konfiguracja.JPG (63.5 KB, 362 views)
File Type: jpg Ponowne Połączenie.JPG (66.9 KB, 380 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 20.05.2009, 13:57
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Czy w Becie 0.5 też ten problem występuje?
Reply With Quote
  #5  
Old 21.05.2009, 09:06
quatre
Guest
 
Posts: n/a
Default odp

Tak w becie ustawiając w ustawieniach ponownego połączenia czas oczekiwania po zerwanym połączeniu np 20 sec on tez nie reaguje z tym ze tym razem nie czeka 300 sec tylko 100. Wiec zostawilem sobie betke razem z autoconnectem zeby sobie ladnie razem wspolgraly zostawilem lapka na noc rano sie budze a tu kwach system padl wiec albo jedno albo drugie problem stworzylo teraz testuje 0.4 razem z autoconnectem i w sumie znalazlem rozwiazanie na to 300 sekundowe czekanie ale to nie zmienia stanu rzeczy ze jest blad.
Reply With Quote
  #6  
Old 21.05.2009, 15:42
dominus dominus is offline
DSL User
 
Join Date: May 2009
Posts: 36
Default

Tez mam router TP-Link 8910G ale u mnie na 0.5.752 ten problem nie występuje.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:19.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.