JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.12.2023, 16:45
zOrlAc zOrlAc is offline
Storm
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 209
Unhappy Turbobit CAPTCHA stuck in a loop

For at least a month now, Turbobit gets stuck in a captcha loop. It just keeps reloading (with the "Try Again" message), but it does that for several minutes with dozens of retry attempts until it eventually moves on to the next file in the cue.

It does not happen with other file servers. The captcha loads fine, you solve it, and JD does the rest! (So I think we can safely assume I can identify a traffic light, a bus, or a motorcycle ... lol)

07.12.23 08.25.28 <--> 07.12.23 09.36.58 jdlog://7849311370661/

:w00t:
Reply With Quote
  #2  
Old 07.12.2023, 17:37
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 70,743
Default

Quote:
Originally Posted by zOrlAc View Post
For at least a month now, Turbobit gets stuck in a captcha loop.
Why did you hesitate so long to report that error?
We can't fix bugs that we are not aware of.
Also at this moment you are the only user who is reporting this turbobit.net issue.

According to your log, you did not answer the captcha from turbobit.net thus it ran into a timeout.
Also it looks like for some reason your installation might be outdated/corrupted.
Backup your config, re-install JD from here and try again.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #3  
Old 07.12.2023, 18:59
zOrlAc zOrlAc is offline
Storm
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 209
Default

Quote:
Why did you hesitate so long to report that error?
Turbobit errors are often temporary, so I usually wait a while. Also, it sporadically works here and there.
We can't fix bugs that we are not aware of.

Quote:
According to your log, you did not answer the captcha from turbobit.net thus it ran into a timeout.
That seems to be the root of the problem. I DID in fact answer the captcha for several minutes ... it just keeps saying "Please try again" after 2 or 3 slides ... so the issue might be that it is simply not communicating it back to JD?

Quote:
Also it looks like for some reason your installation might be outdated/corrupted.
It works fine otherwise (with all other fileservers) and I update it regularly. Last update was yesterday and it says it's up-to-date.

Of note is that it still works sometimes with Turbobit. For example, it just did that same endless loop again for 2 files, but then suddenly worked on the first try on the 3rd file. See log:
07.12.23 08.25.28 <--> 07.12.23 07.00.41 jdlog://2949311370661/

example: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by zOrlAc; 07.12.2023 at 19:00. Reason: Forgot to add quote around your text
Reply With Quote
  #4  
Old 08.12.2023, 15:00
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 70,743
Default

Quote:
Originally Posted by zOrlAc View Post
It works fine otherwise (with all other fileservers) and I update it regularly. Last update was yesterday and it says it's up-to-date.
You wouldn't be going to the doctor just to tell him "I don't think this is the problem" would you?
-> So please follow my advice and try again with a fresh installation.

Your most recent log is very big.
If you want to provide a new log, please make sure that your log session will only contain turbobit download attempts and limit the log-upload to your current session only.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #5  
Old 08.12.2023, 17:08
zOrlAc zOrlAc is offline
Storm
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 209
Default

Ha ha, sorry about that. Didn't mean to sound snooty. Of course, when I just tried to create a new log for you, the captcha worked on the first attempt ... lol ... I will create a new log after this one.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.