JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #141  
Old 01.02.2013, 13:48
irenapg
Guest
 
Posts: n/a
Default Invalid account

Jdownloader does not recognize my Premium account from Uploaded, I keep getting the message Invalid account.

I am using Jdownloader on MacBook AIr.
  #142  
Old 01.02.2013, 14:07
irenapg
Guest
 
Posts: n/a
Default Premium account shows as INVALID

My Premium account is not being recognized by Jdownloader.

Log: http://jdownloader.net:8081/pastebin/105705

I use MacBook Air.

Please help, this
  #143  
Old 04.02.2013, 16:01
irenapg
Guest
 
Posts: n/a
Default

Can anybody help with my problem above?? I will really appreciate.. I do not understand what is wrong!

Thanks in advance
  #144  
Old 06.02.2013, 01:45
FSchmertz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Very weird.

I did a web search and someone recommended setting maximum connections to 20, and maximum downloads to 2.

And it seems to be working!??
  #145  
Old 06.02.2013, 02:24
rami073
Guest
 
Posts: n/a
Default

I think it's working now
  #146  
Old 06.02.2013, 02:29
FSchmertz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by rami073 View Post
I think it's working now
Could they be doing this on purpose to manage traffic?
  #147  
Old 07.02.2013, 01:32
Hermanch
Guest
 
Posts: n/a
Default Not recognizing uploaded.net links, but ul.to is fine

Something weird going on with the plug-in. ul.to links are checking fine, but uploaded.net links are showing as "file not found" and have a different icon (negative of ul.to). Only just started happening.
  #148  
Old 07.02.2013, 05:16
Hermanch
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have reported this issue in the correct thread:

http://board.jdownloader.org/showpos...&postcount=147

Edit: was a reply to this thread

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=45960

Last edited by Hermanch; 07.02.2013 at 08:57.
  #149  
Old 07.02.2013, 11:07
Hermanch
Guest
 
Posts: n/a
Default

Fixed by latest update.

Thanks!

Last edited by Hermanch; 07.02.2013 at 13:55.
  #150  
Old 11.02.2013, 01:18
MrMiffy08
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hello community,

my JD was running fine with all my< premium acc's (RS, UL, DF) til yesterday. Suddenly UL.to went off and I saw invalid account in the pref's.I can see my profile in the browser and it's ok, premium is activated and well until Nov. 2013. What can I do now?

thx for any hint

PS: using JD 0.9.581 and Java 7 Upd 13 on Win7 x64

Last edited by MrMiffy08; 11.02.2013 at 01:20.
  #151  
Old 14.02.2013, 13:16
SiJampang
Guest
 
Posts: n/a
Default Uploaded.to = Invalid Account

Hello all!

I've a problem with login for uploaded.to/net through jdownloader, it result with "invalid account".

Here's what i've tried to do to fix it:

1. Delete and readd the account.
2. Refresh the account.
3. Downgrade Java from 1.7 to 1.6.

And it still have the same result.

But FYI with the other accounts like Rapidgator, Lumfile, etc it's got no problem at all..

Here's the log if you need it:

Quote:
22 2/14/13 6:11:19 PM - SEVERE [java_downloader] -> AccountUpdate: uploaded.to failed!
EXCEPTION 22 2/14/13 6:11:19 PM - SEVERE [java_downloader] -> SEVERE Exception occurred
java.lang.IllegalArgumentException: URLDecoder: Incomplete trailing escape (%) pattern
at java.net.URLDecoder.decode(Unknown Source)
at jd.plugins.hoster.Uploadedto.api_getAccessToken(Uploadedto.java:751)
at jd.plugins.hoster.Uploadedto.fetchAccountInfo_API(Uploadedto.java:316)
at jd.plugins.hoster.Uploadedto.fetchAccountInfo(Uploadedto.java:365)
at jd.controlling.AccountController.updateAccountInfo(Unknown Source)
at jd.gui.swing.jdgui.components.premiumbar.PremiumStatus.updatePremium(PremiumStatus.java:191)
at jd.gui.swing.jdgui.components.premiumbar.PremiumStatus.access$7(PremiumStatus.java:183)
at jd.gui.swing.jdgui.components.premiumbar.PremiumStatus$5.run(PremiumStatus.java:318)
Thank you.
  #152  
Old 14.02.2013, 13:41
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,655
Default

Does your password have special characters in it? if so change your password to alpha numeric and see if that helps.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #153  
Old 15.02.2013, 01:23
GWT10 GWT10 is offline
Yotta Loader
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 199
Default uploaded.to keeps switching from "Premium user" to "user account is ok"

It keeps switching from "Premium user" to "user account is ok". When it does that, the download speed time slows down dramatically.

I go to uploaded.to and log in to their website and it says my Premium account is still active until September 2013 as it should be.

I then right mouse click and hit the Refresh in JDownloader and it switches back to "Premium user" like it should, but it doesn't stay that way and keeps slipping back to "user account is ok" after about a minute or so. This only started in the last few days after an update.

Is there an issue with the uploaded.to plug-in?

:confused:

Last edited by GWT10; 15.02.2013 at 01:26.
  #154  
Old 15.02.2013, 02:26
SiJampang
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SiJampang View Post
Hello all!

I've a problem with login for uploaded.to/net through jdownloader, it result with "invalid account".

Here's what i've tried to do to fix it:

1. Delete and readd the account.
2. Refresh the account.
3. Downgrade Java from 1.7 to 1.6.

And it still have the same result.

But FYI with the other accounts like Rapidgator, Lumfile, etc it's got no problem at all..

Here's the log if you need it:



Thank you.
Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
Does your password have special characters in it? if so change your password to alpha numeric and see if that helps.
yeah you're right, the problem is because there is special characater in the password..

problem solved. thanks!

anyway, FYI, the last update fixed my slow download speed.. i don't know why, but before i update my Jdownloader, the speed for uploaded.to is very slow... i need to put 3 max connection to have maximum speed.. but right now it's already normal.. thank you again! :D

Last edited by SiJampang; 15.02.2013 at 02:31.
  #155  
Old 15.02.2013, 09:38
eatpills
Guest
 
Posts: n/a
Default

Currently having an issue with the uploaded.net plugin where it doesn't recognize my Simply-Debrid account. Any ideas?
  #156  
Old 15.02.2013, 21:45
SiJampang
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by GWT10 View Post
It keeps switching from "Premium user" to "user account is ok". When it does that, the download speed time slows down dramatically.

I go to uploaded.to and log in to their website and it says my Premium account is still active until September 2013 as it should be.

I then right mouse click and hit the Refresh in JDownloader and it switches back to "Premium user" like it should, but it doesn't stay that way and keeps slipping back to "user account is ok" after about a minute or so. This only started in the last few days after an update.

Is there an issue with the uploaded.to plug-in?

:confused:
Same with me here.. :(

any help or suggestion would be very appreciated guys.. :D
  #157  
Old 16.02.2013, 12:22
Lorenzini
Guest
 
Posts: n/a
Default

I am using premium uploaded.to, but Jdownloader stated my status as free registered user, thus forbid me from downloading more than one link. Manual sign-up @ uploaded.to page shows no problems with my account. Help please?

Solved - Sorry, just need to update JD. Thanks

Last edited by Lorenzini; 16.02.2013 at 12:30.
  #158  
Old 19.02.2013, 18:23
v1touch
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have password with special characters and still doesn't work... Also I need a password strong at my acc by obvious reasons.
  #159  
Old 23.02.2013, 23:05
crb
Guest
 
Posts: n/a
Default invalid account

Last night I had some downloads running with my Uploaded.to premium account. When I woke up and checked they had all stopped.

I looked at premium and both of my uploaded accounts say "invalid account". I checked them on the actual site, and they are fine.

I've tried "refreshing" but it still shows invalid accounts.

Can you guys fix this plugin so it properly logs into premium accounts again?

Thanks.
Reply With Quote
  #160  
Old 23.02.2013, 23:12
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 70,822
Default

Please post a log.

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.