JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09.04.2017, 06:21
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default clicking the + does not always expand the folder

Hello, I have been having minor problems with my JD2 lately. Namely, whenever I click the + in the folder, it does not expand. I have to click it several times. I don't know what the issue might be. Additionally, whenever I click the - it does not collapse.

When I hold shift and then click, it sometimes works and same thing when I hold ctrl.

Am I missing something here? I recently got a new computer and I never had this issue with my old computer.

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 09.04.2017, 07:00
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,528
Default

do you have a mac ?
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 09.04.2017, 15:28
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
do you have a mac ?
Nope, a windows 10 laptop
Reply With Quote
  #4  
Old 10.04.2017, 01:28
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,528
Default

arh ok, there is a known mouse issue with some of the mac mouse hardware.
probably best to wait for Jiaz or Coalado input and organise Teamviewer session I guess.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #5  
Old 10.04.2017, 10:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

What mouse do you use? Can you try a different mouse?
Can you provide a screenshot of about dialog?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 10.04.2017, 21:43
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
What mouse do you use? Can you try a different mouse?
Can you provide a screenshot of about dialog?
I am using a Logitech M510 Wireless Mouse.

I changed my mouse to a wired one and it is definitely better.

I can't believe my mouse was causing me the problems. Is there anything I can do so I can continue to use my M510 wireless mouse?
Reply With Quote
  #7  
Old 11.04.2017, 10:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Do you have any special mouse software installed? maybe you can try to change mouse speed/sensitivity settings?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #8  
Old 12.04.2017, 03:27
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default

nope, no special software. my mouse seems to work fine with everything else except expanding/contracting the links. very weird...
Reply With Quote
  #9  
Old 12.04.2017, 10:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
maybe you can try to change mouse speed/sensitivity settings?
did you try this?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 12.04.2017, 10:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

What is your screen resolution?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 13.04.2017, 01:49
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
did you try this?
I adjusted my double click settings. Don't think I can change the sensitivity. I also adjusted the touchpad click delay settings to no avail. I checked the mouse settings in the Control Panel.

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
What is your screen resolution?
1920x1080p
Reply With Quote
  #12  
Old 13.04.2017, 11:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Can you provide a screenshot of the about dialog of JDownloader?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 14.04.2017, 05:08
xhobbesx xhobbesx is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Can you provide a screenshot of the about dialog of JDownloader?
Reply With Quote
  #14  
Old 18.04.2017, 17:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

You could try to install newer Java version on your system and then start JDownloader.jar and see if that does help.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:59.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.