|
|||
|
|||
![]()
Witam. Jdownloader wyświtlił mi komunikat następującej treści "ihr cookie wurde nicht erkannt. Bitte loggen Sie sich unten ein oder kaufen Sie einen Premium-Account. Sofortige Freischaltung" No i co najgorsze nie pobiera. Proszę o pomoc jak to naprawić???:outch:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mam ten sam problem. Jakaś masowa akcja chyba będzie
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nie wiem czy mi sie dobrze wydaje, ale czy na stronie rapida przycisk "free user" nie byl zawsze po lewej stronie? Moze cos pozmieniali i trzeba czekac na update JD.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mam pomysł. Wydaje mi się, że to wina tego, że rapid zamienił miejscami ikonki free download and rapid czy tam premium download. Dlatego najlepszym wyjściem byłoby gdyby w jakiś sposób jdownloader używałby z powrotem tego linku co powinien a nie tego, którego używa ;P
Edit: Dokładnie to samo, co napisał użytkownik nade mną ![]() Edit 2: A tymczasem polecam używanie programu skipscreen. Ma on wprawdzie jedną wadę - nie może po prostu ciągnąć wszystkiego naraz, bo trzeba mu wybierać gdzie ma zapisywać w momencie kiedy rapid pobiera - czyli tak jak jest jak się normlanie pobiera. A tak można by to przynajmniej na jakiś czas ominąć :D Last edited by Artenol; 28.05.2010 at 15:21. |
|
|||
|
|||
![]()
No to czekamy na aktualizację JDownloadera...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tak... też mam to samo od kilku godzin...
|
|
|||
|
|||
![]()
witam mam ten sam problem proszę o pomoc
|
|
|||
|
|||
![]()
zresetujcie program i działa, robimy to klikając na pasku menu Plik i potem Restartuj
|
|
|||
|
|||
![]()
Faktycznie dziala, dzieki bardzo.
|
|
|||
|
|||
![]()
UWAGA!!!!!!!!!! Użytkownicy. Jeśli nie dzała wam dalej jdownloader to zrestartujcie go i zostaną wam wgrane nowe aktualizacje do programu. Program niechciał ściągać plików z rapida i z wielu innych, poniewż zostały wgrane nowe aktualizacje.
Teraz już wszystko będzie działać!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
FIXED, restart JD twice and RESET FAILED LINKS!
GreeZ pspzockerscene
|
|||
|
|||
![]()
jak wyżej.
...i hula ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
No teraz może i pobieranie jest poprawione, bo z jednego starego konta, które dzisiaj utraciło ważność wczoraj mi pobierało ale mam też drugie (ważne do 22 czerwca) konto premium a gdy próbuję z niego pobierać (po wgraniu ostatniej aktualizacji) pojawia się inny problem "Dieses Konto ist abgelaufen...." (tłum. To konto wygasło) taką informacje widać w szczegółach konta i jDownloader próbuje ściągać jako free user.
Konto na 100% działa i jest poprawne, bo przez przeglądarkę mogę się na nie zalogować i pobierać. |
|
|||
|
|||
![]()
not working
|
|
|||
|
|||
![]()
LOG z JD 11185 Rapidshare stop all download.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
|||
|
|||
![]()
..ja z kolei, faktycznie po aktualizacji normalnie mogę już pobierać.. z tym, że jedynie pierwszego linka z RS.
Kiedy skończy pobierać part1 i zaczyna part2 ( który jest dostępny) zaczyna odliczać 5 minut, po odliczaniu ponownie odlicza i tak w kółko.. a przy parcie3 pojawia się [oczekiwanie na nowe IP]. Nic nie daje restart programu ani uzyskanie nowego ip przez ponowne połączenie z internetem. Czy ktoś ma/miał ponowny problem? |
|
|||
|
|||
![]()
Wszyscy, ponieważ na darmowym koncie trzeba czekać na kolejne ściąganie 15 minut (chyba że ktoś ma zmienny IP). Program zawsze odlicza 5 a nie 15 minut, bo od czasu do czasu zdarzy się że nie trzeba tyle czekać (ale zdarza się to rzadko) Dlatego co 5 minut program sprawdza czy już można pobierać - jak nie, to czeka następne 5 i znowu sprawdza. Zawsze po trzecim odliczaniu 5 minut program pobiera następny part. Ile dokładnie minut pozostało do następnego pobierania możesz zawsze sprawdzić jak wejdziesz przez przeglądarkę na link.
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|