JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03.07.2013, 00:31
wa1975 wa1975 is offline
Bandwidth Beast
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 144
Default Probleme beim Shutdown

Seit heute habe ich Probleme mit dem Shutdown. Ich habe ihn aktiviert aber wenn der Download beendet ist erscheint immer das Popup "Mchtest du wirklich JDownloader beenden?" Wenn ich dann nicht auf "OK" gehe, beginnt der Countdown immer wieder von vorn. Erst wenn ich die Frage mit "OK" besttige erscheint das Popup "Mchtest Du das System wirklich herunterfahren" Ein automatisches Herunterfahren ist also ohne einen Mausklick von mir nicht mglich, was aber dann ja keinen Sinn macht.

jdlog://1372800241468/
  #2  
Old 04.07.2013, 15:34
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

Yep I have the same problem. It's quite disappointing, since this feature was working very well. But I'm pretty sure, they will solve this quickly. Thanks in advance anyway
  #3  
Old 04.07.2013, 16:44
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Do you mean... If you do click on "cancel", this also cancel the shutdown?
  #4  
Old 04.07.2013, 16:58
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

No when I click 'Cancel', the countdown starts again and again.
  #5  
Old 04.07.2013, 17:06
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Quote:
Originally Posted by Placebo View Post
No when I click 'Cancel', the countdown starts again and again.
I see that.

If you click on 'Ok' > shutdown window is shown, but If you do on 'Cancel' this also have to cancel the shutdown (I think that is the expected behavior), because If you cancel the exit, that mean that you want to cancel the shutdown. Or no?
__________________
Setup JD2 / Instalador de JD2
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
- Click Here -


Cmo crear un registro?
- Click Aqu -


Support Chat / Chat de Soporte
- Click Here / Click Aqu -


  #6  
Old 04.07.2013, 17:14
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

Yeah but what's the point of showing the first window? If you want to do an automatic shutdown, that means that you are not in front of you computer and that you want that JD closes it by itself. There shouldn't have any 'human' interaction here. And as I said, there wasn't before since it worked perfectly well.
  #7  
Old 04.07.2013, 17:22
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Mm... You can use 'don't show this again' for the window exit confirmation, but I also hides the window for restart or exit action.

I think, when the countdown end, It automatically select 'OK' action. Then shows the shutdown window, and again, select the 'OK' automatically.

Ticket:

Last edited by Lram32; 04.07.2013 at 17:27.
  #8  
Old 04.07.2013, 17:30
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

So the problem is: at the end of the first window's countdown, the OK option is not automatized, but the countdown is. Since the countdown starts again and again on a loop at 0sec.
  #9  
Old 04.07.2013, 17:33
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

I made the ticket. At this stage, the computer can't shutdown if you don't confirm that dialog, I saw the loop without end.
  #10  
Old 04.07.2013, 17:36
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

OK thanks for taking care of this. I'll wait for the fix. Have a nice day.
  #11  
Old 04.07.2013, 17:39
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

No problem, that is a bug, and thanks for your feedback. Have a nice day too.
  #12  
Old 09.07.2013, 16:24
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

I cannot reproduce this bug.

Can you please test if the bug still exists?
__________________
  #13  
Old 09.07.2013, 17:02
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

the problem still persist. Core #21650
  #14  
Old 09.07.2013, 17:06
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

Can we do teamviewer tomorrow? I cannot reproduce the problem
__________________
  #15  
Old 09.07.2013, 17:08
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Have you time now... within ~10 minutes, if you have time?. If not, I look for you in the chat tomorrow.
__________________
Setup JD2 / Instalador de JD2
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
- Click Here -


Cmo crear un registro?
- Click Aqu -


Support Chat / Chat de Soporte
- Click Here / Click Aqu -



Last edited by Lram32; 09.07.2013 at 17:35.
  #16  
Old 10.07.2013, 14:30
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

I'm in the chat.. 3 hours from now on
__________________
  #17  
Old 10.07.2013, 17:03
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Fixed by coalado, thanks for that. :D
  #18  
Old 13.07.2013, 16:40
Placebo Placebo is offline
JD Adviser
 
Join Date: May 2009
Location: Lige - Belgium
Posts: 114
Default

Yes it's fixed. You can mark the thread as solved.
  #19  
Old 13.07.2013, 16:52
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,918
Default

Thanks for your feedback.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:01.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.