JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 21.08.2009, 11:46
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
hımm peki jd ana klasörüne libs\laf klasörüne bakar mısın > içinde synthetica stilleri var mı diye?

Not; Bu konuda iletildi
Var var klasörün içi dolu ama değişmiyor,sadece windows stili oluyor.Yaw üstad flashgot bir işe yaramıyor,linkleri JD ekle diyorum eklemiyor napıcaz bu işi?
Reply With Quote
  #42  
Old 21.08.2009, 11:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Var var klasörün içi dolu ama değişmiyor,sadece windows stili oluyor.Yaw üstad flashgot bir işe yaramıyor,linkleri JD ekle diyorum eklemiyor napıcaz bu işi?

Bunu yaptın ? diğer problemle ilgileniliyor..
Reply With Quote
  #43  
Old 21.08.2009, 11:54
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Zaten elle kurmuştum kaldırdım,JD install çıkıyor ama yüklemiyor tıklayınca.Ayrıca sende o kısmlar Türkçe:confused:
Reply With Quote
  #44  
Old 21.08.2009, 12:06
Neffeno
Guest
 
Posts: n/a
Default

İngilizcesi şunlar,

Addons>JDExterInterface's Settings.

Eğer program dilini Türkçe yapmak istersen. Settings > Language yi Türkçe yapman ve programı yeniden başlatman yeterli.
Reply With Quote
  #45  
Old 21.08.2009, 12:07
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Zaten elle kurmuştum kaldırdım,JD install çıkıyor ama yüklemiyor tıklayınca.Ayrıca sende o kısmlar Türkçe:confused:
hımmm sohbete gel ,

TR çünki yeni çevirdim o yerleri TR ye
Reply With Quote
  #46  
Old 21.08.2009, 12:43
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Jd disinda Firefoxun flashgot eklentisinden "JDownloader" secmis olman gerek. Buna dikkat ettn mi dostum?
Reply With Quote
  #47  
Old 21.08.2009, 13:27
horgh666
Guest
 
Posts: n/a
Default

emeğinize sağlık sıfırdan yükledim diğer arkadaşın karşılaştığı tam ekran modu sorununla bende karşılaştım. pencere dekorunu aktifleştir seçeneğini kaldırdıktan sonra düzeldi. şuan için bi sorun yok herkese çok teşekkürler...

bende de stiller değişmiyor bu substance tema paketini nerden yükleyecez?

Last edited by horgh666; 21.08.2009 at 14:01. Reason: edit...
Reply With Quote
  #48  
Old 21.08.2009, 14:34
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader benim ne demek istediğimi anladı arkadaşlar teşekkürler.JD'nin acemilerinden değilim ben bakmayın her sorunun beni bulduğuna:biggrin:
Reply With Quote
  #49  
Old 21.08.2009, 15:03
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tam ekran yaptığımızda Başlat çubuğunun üzerinede geliyor bunu nasıl düzeltebiliriz.

Yaptığımız ayarları kaydetme yerini göremedim.

Last edited by ByAdmin; 21.08.2009 at 15:06.
Reply With Quote
  #50  
Old 21.08.2009, 15:16
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Tam ekran yaptığımızda Başlat çubuğunun üzerinede geliyor bunu nasıl düzeltebiliriz.

Yaptığımız ayarları kaydetme yerini göremedim.
Kullanıcı arayüzünden windows stilini seçersen tam ekrandayken başlat çubuğu kullanılır hale geliyor.Yaptığın ayarları zaten yeniden başlatılması gerek diyerek kaydediyor eğer bunu demezse sol üstten dosyayı tıkla yeniden başlat de.
Reply With Quote
  #51  
Old 21.08.2009, 15:21
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Kullanıcı arayüzünden windows stilini seçersen tam ekrandayken başlat çubuğu kullanılır hale geliyor.Yaptığın ayarları zaten yeniden başlatılması gerek diyerek kaydediyor eğer bunu demezse sol üstten dosyayı tıkla yeniden başlat de.
Kaydetme olayı v6 da vardı ve olmasıda gerek bence eksiklik.

Başlat çubuğunu görebilmem için illaki Windows stilinimi kullanmam gerek buda problem bence.
Reply With Quote
  #52  
Old 21.08.2009, 15:32
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Kaydetme olayı v6 da vardı ve olmasıda gerek bence eksiklik.

Başlat çubuğunu görebilmem için illaki Windows stilinimi kullanmam gerek buda problem bence.
Ayarlar-Kullanıcı arayüzünden "pencere dekorunu etkinleştir" seçeneğini iptal ederek denermisin?
Reply With Quote
  #53  
Old 21.08.2009, 16:03
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Kaydetme olayı v6 da vardı ve olmasıda gerek bence eksiklik.

Başlat çubuğunu görebilmem için illaki Windows stilinimi kullanmam gerek buda problem bence.
Stil problemi zaten bildirildi dostum,hele bugünü bir atlatalım.Daha önemli sorun flashgotta var,yükleme yapmıyor el ile yüklediğim zamanda link eklemiyor,bu durumla karşılaşan var mı?

Last edited by enigma007; 21.08.2009 at 16:09.
Reply With Quote
  #54  
Old 21.08.2009, 16:09
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
Ayarlar-Kullanıcı arayüzünden "pencere dekorunu etkinleştir" seçeneğini iptal ederek denermisin?
Evet işe yarıyor ama sanki Stillerin hiçbiri işe yaramıyor hiç değişiklik olmuyor gibi, bildirilen sorun bumu acaba.
Reply With Quote
  #55  
Old 21.08.2009, 16:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Evet işe yarıyor ama sanki Stillerin hiçbiri işe yaramıyor hiç değişiklik olmuyor gibi, bildirilen sorun bumu acaba.
iki problemde bildirildi üstündeler

ayrıca isteyenler jdownloadera substance stillerini ekleyebilirler , geçici bir çözüm >

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

sağ tıklayın ve jdownloader klasörüne çıkartın böylece eski substance stillerini seçebilirsiniz

Last edited by Freeloader; 21.08.2009 at 16:19.
Reply With Quote
  #56  
Old 21.08.2009, 16:29
aloska1905
Guest
 
Posts: n/a
Default

Selam iyi günler.jdownloaderin 0.7569 sürümüyle ilgili birkaç tane sorum olacaktı:




1.) Ayarlar=) Tekrar Bağlan=) Gelişmiş=) Genel Tekrar Bağlan Ayarları kısmında:

a.) İlk IP-Kontrolü için bekleme süresi [san]: ne olacak? ne yazacağız?
b.) Mak. Deneme sayısı [-1 = limitsiz]: ne olacak? ne yazacağız?
c.) Yeni IP için Bekle [san]: ne olacak? ne yazacağız?





2.) Ayarlar=) İndirme & Ağ=) Genel=) İndirme Ayarları kısmında:

''Beklemedeki Tekrar Bağlan yeni indirmelerin başlamasına izin vermesin'' seçeneğindeki kutu ''işaretli mi olacak'' yoksa ''işaretli olmayacak mı?''






3.) Ayarlar=) İndirme & Ağ=) Gelişmiş=) Tekrar Bağlan IP-Kontrolü kısmında:

''Dengeli IP-Kontrolü kullan'' seçeneğindeki kutu ''işaretli mi olacak'' yoksa ''işaretli olmayacak mı?''






4.) Ayarlar=) Kullanıcı Ara Yüzü=) Genel=) Stil (uygulanması için yeniden başlat) kısmında:

''Jdownloader'i yeniden başlatmama rağmen seçtiğim temaların hiçbirisi uygulanmıyor





5.) Bir de bundan önceki 0.693 sürümünde bir değişiklik yaptığımız zaman ''yeniden başlat'' ve ''ok' seçenekleri vardı.fakat bu sürümde yok.





Biraz sorularım uzun oldu kusura bakmayın.eğer cevaplayabilirseniz çok ama çok makbule geçer.çalışmalarınızda başarılar dilerim.kolay gelsin.

Last edited by aloska1905; 21.08.2009 at 16:47. Reason: jdownloader programının sürüm nosunu belirtmek amacıyla mesajda düzenleme yapılmıştır.bilginize.
Reply With Quote
  #57  
Old 21.08.2009, 17:02
vecihi
Guest
 
Posts: n/a
Default

yeni sürümü güncelleme yoluyla indirdim,ve açık söylüyorum 5 kb lik bir hız artışı gözlemledim:) tek sorunum arayüz deiştirmek,stilleri değiştiriyorum açıp kapatıyorum olmuyor.bide frelooder bende eklentilerde jd harici arayüz ayarları butonu yok,senin gönderdiğin resimde onu gördüm şimdi,neden benimkinde yok acaba ?
Reply With Quote
  #58  
Old 21.08.2009, 17:05
Neffeno
Guest
 
Posts: n/a
Wink

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
iki problemde bildirildi üstündeler

ayrıca isteyenler jdownloadera substance stillerini ekleyebilirler , geçici bir çözüm >

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

sağ tıklayın ve jdownloader klasörüne çıkartın böylece eski substance stillerini seçebilirsiniz
Dosyayı kontrol edebilir misin? İki defa indirdim ikisinde de Tanımlanamayan arşiv sonu hatası veriyor :S
Reply With Quote
  #59  
Old 21.08.2009, 17:51
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by aloska1905 View Post
Selam iyi günler.jdownloaderin 0.7569 sürümüyle ilgili birkaç tane sorum olacaktı:




1.) Ayarlar=) Tekrar Bağlan=) Gelişmiş=) Genel Tekrar Bağlan Ayarları kısmında:

a.) İlk IP-Kontrolü için bekleme süresi [san]: ne olacak? ne yazacağız?
b.) Mak. Deneme sayısı [-1 = limitsiz]: ne olacak? ne yazacağız?
c.) Yeni IP için Bekle [san]: ne olacak? ne yazacağız?





2.) Ayarlar=) İndirme & Ağ=) Genel=) İndirme Ayarları kısmında:

''Beklemedeki Tekrar Bağlan yeni indirmelerin başlamasına izin vermesin'' seçeneğindeki kutu ''işaretli mi olacak'' yoksa ''işaretli olmayacak mı?''






3.) Ayarlar=) İndirme & Ağ=) Gelişmiş=) Tekrar Bağlan IP-Kontrolü kısmında:

''Dengeli IP-Kontrolü kullan'' seçeneğindeki kutu ''işaretli mi olacak'' yoksa ''işaretli olmayacak mı?''






4.) Ayarlar=) Kullanıcı Ara Yüzü=) Genel=) Stil (uygulanması için yeniden başlat) kısmında:

''Jdownloader'i yeniden başlatmama rağmen seçtiğim temaların hiçbirisi uygulanmıyor





5.) Bir de bundan önceki 0.693 sürümünde bir değişiklik yaptığımız zaman ''yeniden başlat'' ve ''ok' seçenekleri vardı.fakat bu sürümde yok.





Biraz sorularım uzun oldu kusura bakmayın.eğer cevaplayabilirseniz çok ama çok makbule geçer.çalışmalarınızda başarılar dilerim.kolay gelsin.
1. Mak.deneme sayısını -1 limitsiz yapınız. Onun dışında ip kontrol ve ip bekleme süreleri modem marka ve tiplerine göre değişiyor.
Siz daha önceden bu programı kullanıyor iseniz ve ayarlarınız problem yaratmıyor ise aynı ayarları giriniz.

2. Eğer aynı anda birden fazla farklı barındırıcı sitesinden indirme yapıyorsanız, bu seçeneği seçiniz. Seçmesenizde bir problem yaşamazsınız.

3. İp kontrolünün sağlıklı olması için işaretli bırakınız.

4. Bu konunun 54. ve 55. mesajlarında bu sorun dile getirilmiş.

5. Yapılan değişiklikler anında kaydediliyor. Yapmış olduğunuz değişiklik jd nin tekrar başlatılmasını gerektiriyor ise, ayarlar penceresin den başka bir pencereye tıkladığınızda bu uyarıyı veriyor.
Reply With Quote
  #60  
Old 21.08.2009, 17:55
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by vecihi View Post
yeni sürümü güncelleme yoluyla indirdim,ve açık söylüyorum 5 kb lik bir hız artışı gözlemledim:) tek sorunum arayüz deiştirmek,stilleri değiştiriyorum açıp kapatıyorum olmuyor.bide frelooder bende eklentilerde jd harici arayüz ayarları butonu yok,senin gönderdiğin resimde onu gördüm şimdi,neden benimkinde yok acaba ?
Stil ile ilgili problem var.

@Freeloader da gözüken jd harici arayüz ayarları, sizde bendeki gibi JDExternfInterface olarak gözükmesi gerekiyor. Kendisininkini tr ye çevirmiş.
Güncelleme ile birlikte bizde de bu şekilde gözükür.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:03.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.