|
|||
|
|||
Błąd w ścieżce zapisu
pspzockerscene powiedział, że nie jest to błąd we wtyczce więc musi to być błąd w aplikacji JD2.
występuje często i mi to utrudnia prace, gdyż zapisuje w nieprawidłowych ścieżkach. Ustawiam TYLKO jedną ścieżkę zapisu (tak jak na screen) ale MIX-uje ścieżki - Domyślna i tą , którą ustawiłem... Według mnie NIE POWINNO tak być.. Dodam, również, że wszystkie ustawienia Packagizer Rules mam DOMYŚLNE (tak jak po CZYSTEJ instalacji) Dodaje 1 link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Ustawiam ścieżkę: Z:\VK 32\<jd:packagename> Zaznaczam (Włączam) Information overwrites packagizer rules I jak widać automatycznie ustawia 2 ścieżki (PODCZAS ANALIZOWANIA 1 linku) Last edited by djmakinera; 26.01.2015 at 12:43. |
|
||||
|
||||
Na obrazku nie widać, że 2 ścieżki są dla 1-go linku.
Wyślij mi na PM dane do logowania (i tak pewnie będą potrzebne do prawidłowego zgłoszenia), wtedy będzie można zweryfikować czy błąd jest powtarzalny i ewentualnie utworzyć zgłoszenie.
|
|||
|
|||
Wysłałem Ci dane do zalogowania...
Przy okazji sprawdź ten video link (RuTube) Dodaje link ale nic nie znajduje...Chociaż powinno działać **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Last edited by djmakinera; 27.01.2015 at 11:19. |
|
||||
|
||||
Moja domyślna ścieżka jest y:\download\<jd:packagename>
Przy analizie zmieniłem na c:\ Ustawienia wtyczek: YT, RuTube, Vk, Soundcloud (takie linki dekrypter znajduje) - domyślne Po 25 minutach analizy: - wszystkie linki (około 7500) z VK trafiły do własnych pakietów (zapis do: c:\download\nazwa_pakietu) - linki dla YT trafiają do swoich własnych pakietów - wszystkie ze ścieżką c:\download\nazwa_pakietu - podobnie linki z soundcloud itd. Ani jeden pakiet nie ma ścieżki innej niż c:\download Nie mam ochoty czekać następnych paru godzin, więc znajdź inny link, którego analiza kończy się w jakimś rozsądnym czasie i przy którym "błąd" się pojawia. Jak dla mnie na razie błędu nie ma - nie udało się powtórzyć.
|
|||
|
|||
Ustawienia domyślne (jak na Twoim screen) (video, photo, audio, documenty itd.) - działa poprawnie
Ustawienia inne niż domyślne - błąd ścieżki :D Musisz ustawić podobne ustawienia jak moje inaczej nie odtworzyć problemu. Więc już wiem co powoduje problem :D Last edited by djmakinera; 27.01.2015 at 23:25. |
|
||||
|
||||
Tak, teraz udało się powtórzyć.
Dodałem wpis w wątku dotyczącym VK.
|
|||
|
|||
editestowy - Nie da się powtórzyć problemu ponieważ pspzockerscene ustawia inaczej ścieżki...
Nic nie mogę poradzić, nie umiem go przekonać. Nie będę więcej nic na ten temat pisać bo grozi mi ban z tego powodu. Temat nierozwiązany i można zamknąć. Last edited by djmakinera; 29.01.2015 at 16:49. |
|
|||
|
|||
editestoway - teraz działa dobrze po aktualizacji
Write Revision: 5102 Last edited by djmakinera; 18.02.2015 at 16:29. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|