|
|||
|
|||
mediafire.com
resimdende alaşılacağı gibi son sürüm JD sorun şu mediafire.com dan bazı dosyalarda takma birim ski deyip indirmiyor az önce indimediğini bi bakıyorsunuz indiyor indirmeye az kalınca takma birim eski diyor indirip indirmeyeceği belli değil sorunun çözümü varmı ve nedir şimdidenteşekürler kolay gelsin... Last edited by Jiaz; 01.12.2009 at 03:59. |
|
|||
|
|||
Lütfen bu tip problemlerde bir günlük ve örnek 15-20 link yollayın , linkleri özelden iletin lütfen . Vaktim olunca konuyla ilgilenirim.
|
|
|||
|
|||
konu hata takipçisinde yakında düzeltilir
|
|
|||
|
|||
her bir link 190 mb linkleri
tek tek indirdim hepsi bitti universal share downloader bu linkleri indiriyordu ama çok yavaş idm ile 128 iken hızım usd 30 la indiririyordu kaldığınız yerden deva edebilme vs... dosyalarda indirdikten sorun yoktu çalıştırdım bana özelden küçük boyutlu link tın dediniz bulamadım kendimmi yüklesem yükleyeceğim küçük bir dosya sizde bi bakın problem nerede ilgilendiğiniz için teşekürkeler kolay gelsin |
|
||||
|
||||
Good news everybody finally fixed the plugin and tested with free and premium. both work fine now pluginupdate should come today when all goes well.
|
||||
|
||||
Quote:
thanks for information, Jiaz , thx JD Team |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|