JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10.10.2013, 13:22
Inga29 Inga29 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 18
Default chomikuj.pl

witam nie dziala wtyczka chomikuj.pl - wtyczka przestarzała jest szansa na poprawke ?
Reply With Quote
  #2  
Old 11.10.2013, 21:23
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=34092 pkt. 2
Reply With Quote
  #3  
Old 14.10.2013, 00:27
Tomek5x
Guest
 
Posts: n/a
Default

w plikach po 1 mb, zamiast ściągać się bez problemu ściągają się jak chcą
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #4  
Old 14.11.2013, 19:10
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Hmmm... sprawdziłem i działa poprawnie.
Attached Thumbnails
chomikuj.jpg  
Reply With Quote
  #5  
Old 04.03.2014, 19:54
renmaister
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ja mam komunikat "Problem z serwerem hostingowym"

W kontach premium mam dodane swoje konto chomikuj a pliki zamierzam pobrać również ze swojego konta
Reply With Quote
  #6  
Old 04.03.2014, 20:17
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

W przeglądarce, po zalogowaniu pobieranie działa?
Reply With Quote
  #7  
Old 04.03.2014, 20:23
renmaister
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tak w przeglądarce bez problemu

Problem występuje tylko w programie JD2 na windowsie oraz na linuxie
Reply With Quote
  #8  
Old 04.03.2014, 21:27
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Wyślij mi na PW dane konta + linki, które powodują wspomniany komunikat (najlepiej takie, które pobrałeś przez przeglądarkę, wtedy zdaje się ponowne pobranie w ciągu kilku dni nie zmniejsza transferu na koncie) - zweryfikuję błąd, jeśli da się szybko poprawić to poprawię, ewentualnie utworzę oficjalne zgłoszenie.
Reply With Quote
  #9  
Old 04.03.2014, 21:31
renmaister
Guest
 
Posts: n/a
Default

Przepraszam ale na koncie mam wiele folderów prywatnych i rodzinnych więc podanie danych do konta odpada

Zaczekam może ktoś zgłosi się z podobnym problemem pobierania własnych plików z chomikuj
Reply With Quote
  #10  
Old 04.03.2014, 21:39
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Oki, rozumiem.
Niestety bez konta nie możemy zweryfikować/poprawić funkcjonalności pobierania Premium dla wtyczki.
Reply With Quote
  #11  
Old 04.03.2014, 22:27
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,451
Default

nigdy niewiadomo czy czy "prywatne dane nie wyciekną"

editestowy - ja nie miałem na myśli JD powiedziałem tak ogólnie do użytkownika, że teraz ciężko prywatność w sieci..
Ktoś nawet powiedział, że nawet przechowywanie na serwerach dyskach czy w chmurach "gigantów" nie jest w pełni bezpieczne...
więc zgodnie z Tobą, miałem to samo na myśli (gdyż nawet Administator potwierdził, że wszelkie dane przekazywane tu są bezpieczne)
więc źle mnie zrozumiałeś , ale wyjaśniłem

Last edited by Lram32; 20.11.2015 at 19:47. Reason: merged posts
Reply With Quote
  #12  
Old 05.03.2014, 00:37
licerde
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam, ja również mam komunikat 'problem z serwisem hostingowym'. W JD2 mam dodane swoje free konto, a problem pojawia się gdy chcę sciągnąć jakikolwiek plik czy to z mojego chomika czy z innego. Dodam że przez przeglądrkę idzie normalnie. Oczywiście pliki które chcę pobrać mają poniżej 50mb, około 5-10mb, oraz mam wystarczająco mb transferu żeby je pobrać.
Reply With Quote
  #13  
Old 05.03.2014, 19:25
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

@licerde
Podaj proszę przykładowe linki, zweryfikuję na swoim darmowym koncie.

@djmakinera
Głupia uwaga, masz jakieś dowody, że kiedykolwiek wyciekły???
Jak sobie wyobrażasz poprawkę we wtyczkach, w których obsługiwane są konta Premium - myślisz, że developerzy będą sponsorować zakup takich kont dla wszystkich możliwych serwisów?
Reply With Quote
  #14  
Old 06.03.2014, 11:25
licerde
Guest
 
Posts: n/a
Default

@editestowy

przykładowe linki:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #15  
Old 07.03.2014, 00:18
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Yup, potwierdzone.
Serwis ten mógłby się dorobić jakiegoś API, bo śledzenie i dodawanie obsługi dla niego to koszmarek.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:17.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.