|
|
|||
|
|||
![]()
witam.
a wiec na poczatek napisze ze pracuje na XP SP2. Uzywalem JD juz dosyc dlugi czas i nigdy nie bylo wiekszych problemow. no i z ilosci sciaganych plikow musialem zmienic[tzn powiekszyc HDD] , co z tym sie rowna nowy partycje ,nowy system itd. NO i na czysciutki system instaluje najnowsza wersje javy [jre-6u14-windows-i586.exe] i JD sciagniety z oficjalnej strony programu,bodajze hiszpanskiej. no i zainstalowalo sie wszystko pieknie wiec daje mu JDownloader.exe a tu pojawil mi sie TYLKO raz komunikat ''could not open virtual java machine'' , i pozniej włączając go przez chwile ładuje sie klepsydra od Windowsa a później znika i nic wiecej. Ogólnie chodzi o to że nie chce mi sie włączyc.w menedzerze widac na chwile proces JD i javy i po 3 sekundach znika i nic sie nie dzieje ! ktos wie jak moge uruchomic program ? jakies instrukcje ? dzieki |
|
|||
|
|||
![]()
Zamknij ten proces w menadżerze i w katalogu głównym programu odszukaj plik windows_restore.bat uruchom go, jeśli dalej będzie problem odinstaluj jave i zainstaluj raz jeszcze. I pytanie na koniec win "oryginalny" czy jakaś modyfikacja ?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() windows ten sam co przed formatem partycji na ktorym hulal JD wczesniej bez zarzutow ! niewiem czy oryginalny ale zTweakowany napewno. wersja TweakedXP_2.0 nigdy nie mialem problemow z niczym jak do tej pory , a jade na nim juz z 3 lata... |
|
|||
|
|||
![]()
Pobierz Jave v16u16 (w pierwszym poście padałeś że masz u14 a więc starszą)
Code:
http://www.java.com/pl/download/ Instalowałeś coś w tym systemie nowego (czego nie było wcześniej)? Może blokuje antyvir albo firewall na poprzednim systemie wsio chodziło bo miałeś dodaną regułkę. Nie widzę co tam dokładnie u Ciebie siedzi więc sam musisz troszkę pokombinować ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zainstalowalem ta wersje z Twojego linku,po wczesniejszym deinstalu starszej, zrobilem wyjatki w firewalu i antyvirze dla jdownloader.exe , wlaczam go i kupa
![]() ciekawe co to moze byc i dlaczego sie nie uruchamia ? to bardzo dziwne... a najgorsze ze musze zainstalowac tera USD , za ktorym nie przepadam ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zaciekawiło mnie skąd faktycznie pobierałeś JD -piszesz że z jakiejś hiszpańskiej strony- pobierz z:
Code:
http://jdownloader.org/download/index ![]() Jeśli to nie pomoże to już nie wiem jak mogę pomóc, masz najnowszą jave, pobierz najnowszego JD, porobiłeś wyjątki w antyvirze i firewall, hmm pozostaje tylko system, osobiście modowanych nie trawię zawsze są z nimi jakieś problemy. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|