JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #621  
Old 02.02.2014, 20:44
fits79 fits79 is offline
English? Eat I can?
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Default

Change download order list as i mentioning many - many times and as it has it jd1 but simply ignoring me....
Reply With Quote
  #622  
Old 02.02.2014, 20:47
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 56,494
Default

Thanks for your feedback.

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #623  
Old 02.02.2014, 21:38
Think3r's Avatar
Think3r Think3r is offline
Community Manager & Admin (inaktiv)
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,743
Default

Quote:
Originally Posted by oEFLKQzikCqw View Post
Bei mir liegt das Problem mit dem fehlenden Fokus wohl doch nicht am JD2. Denn bei den ganzen Tests ist mir aufgefallen, dass ich das Problem nur mit einem Programm reproduzieren kann und das Problem dort auch bei anderen Gelegenheiten (ohne JD2) auftritt.

Ich habe das Problem mit dem fehlenden Fokus hin und wieder auch bei anderen Programmen beobachtet. Möglich, dass da der JD2 der Verursacher war, konnte das aber nicht nachvollziehen. Am fehlenden Info-Symbol lag es mit Sicherheit nicht. Das ist hier immer da.
Vielleicht ein Java-Problem? Vielleicht sollten wir das vorerst weiterhin beobachten und mehr als zwei User-Meinungen einholen.
Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
Change download order list as i mentioning many - many times and as it has it jd1 but simply ignoring me....
We are not ignoring you. We know about this "issue". JD2 is still in development, so please just hang out, fits.
Greetz
__________________
Bitte die Regeln lesen! | Please read the forum rules!

REGELN: Bugreports | RULES: Bugreports


Erste Schritte & Tutorials | Self Help Index | Read Me | JD 2 Beta - FAQ

Support Chat

Keep smiling, it's simple!
Reply With Quote
  #624  
Old 06.02.2014, 15:39
kom kom is offline
DSL Light User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Hi,

For Linkgrabber tab
1. Customize the right click.

For downloads tab
1. Customize the right click. Also to copy the links you can use CTRL + C.
At the moment move into a new package is now working (i mean in donwloads tab).

Customize some colors in the advanced settings, there type the word "laf".
Thank you for this, i'm still customizing it, its quite tricky.
_______________

Is there any function for

"create subfolder with package name if possible"
and
"create subfolder after adding links"

This is important (to me at least) to prevent the dl files from jumble up.

Thanks
Reply With Quote
  #625  
Old 06.02.2014, 15:54
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,266
Default

Quote:
Originally Posted by kom View Post

"create subfolder with package name if possible"
and
"create subfolder after adding links"

This is important (to me at least) to prevent the dl files from jumble up.

Thanks
you can find that within package customise rules (its a default rule). This works based on links hitting linkgrabber... not existing links present in linkgrabber or download tabs.

or

when you changing the path, there is a checkbox in change path dialog box.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #626  
Old 18.02.2014, 09:27
Flixer Flixer is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 30
Default

Moin,

ersteinmal ein Lob fü die Weiterentwicklungen. Es haben sich einige Aspekte verbessert, aber ein paar Sachen stören mich (persöhnlich) noch. Da das als Feedback Thread gedacht ist, möchte ich natürlich auch zur Verbesserungbeitragen.


Ich nutze den JD (1) mometnan weiterhin, da mit ein paar Funktionen fehlen bzw. ich die einfach nicht finde.
  1. ein "WEITER BUTTON" vom Linkgrabber auf die Downloadliste wäre toll. Ich packe mir meist in mehreren Schritten die Liste voll, filtere unterschiedliche Hoster vor und gebe die erstellten Pakete an die DL-Liste weiter. Starten soll der JD den Download aber noch nicht, denn beim Suchen soll die Leitung noch nicht belastet werden
  2. Die Haltemarke mittels Rechtsklick auf einen Download ist gut, eine globale Marke zu setzen wäre aber auch schön. Meist will ich nur den aktuellen Download beenden und die flgenden pausieren. Also muss ich immer in die DL Liste gehen, mir den nächsten suchen und mit Rechsklick die Haltemarke setzen. Wenn man dann eine lange Liste hat und die einzelnen, fertig gestellten Teile erst nach Beenden des kompletten Archives aus der Liste entfernen läßt, wird eine böse Sucharbeit.

Es wäre schön, wenn ich auf die Möglichkeit einer Anpassung meiner "Problemchen" eine Antwort beommen könnte.

MfG und WEITER SO!
Reply With Quote
  #627  
Old 18.02.2014, 17:15
eisbaer's Avatar
eisbaer eisbaer is offline
Ehrenmitglied
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,588
Default

Zu 1.) der Button in die DL Liste übernehmen reicht dir nicht? Unten rechts...
Zu 2.) Müsste es glaube ich schon geben, musst mal auf Custome der Leiste gehen.
Reply With Quote
  #628  
Old 19.02.2014, 09:17
Flixer Flixer is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 30
Default

Um das hier nicht zuzumüllen, mache ich mal einen Thread auf. Ich habe auch erst jetzt gesehen, dass hier eigentlich keine Anfragen für neue Feature rein sollen. Sorry hatte nur keine Bugs gelesen :/

MfG
Reply With Quote
  #629  
Old 22.02.2014, 15:54
NesteaZen's Avatar
NesteaZen NesteaZen is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 129
Default

Wieso hört "move into new package" immer auf zu funktionieren?
Reply With Quote
  #630  
Old 22.02.2014, 16:40
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 56,494
Default

Was genau meinst du?
Bedenke bitte, dass dieser Thread kein Ort zum Melden von Bugs ist!

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #631  
Old 22.02.2014, 17:17
NesteaZen's Avatar
NesteaZen NesteaZen is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 129
Default

Momentan kann ich keine Links in ein anderes Paket verschieben. Das letzte Mal (vor 2 oder weniger Monaten) hat es funktioniert, das Mal zuvor nicht.
Ja, ich weiß. Ich wollt nur mal nachfragen was da los ist.
Reply With Quote
  #632  
Old 22.02.2014, 17:38
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 56,494
Default

Hallo
Dieses Feature ist im Download Tab schon seit Monaten defekt:


GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #633  
Old 23.02.2014, 01:41
NesteaZen's Avatar
NesteaZen NesteaZen is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 129
Default

Irgendwann hat es mal funktioniert. Was mich eben gewundert hat. Und heute eben nicht. Nojo. Danke für'n Ticker.
Reply With Quote
Old 01.03.2014, 05:34
molitar
Message deleted by Think3r.
  #634  
Old 01.03.2014, 16:04
kwanbis's Avatar
kwanbis kwanbis is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 46
Default Lets Kill The Horns!

I've been using the latest jdownloader beta for the last months, and so far, I like it very much and I haven't looked back to v1. But there are three things that I feel should be changed/improved and I would like to comment them here.

“The Horn” control: I'm referring to the strange designed control that has a triangle, a square and another triangle, this one for reference: i.imgur.com/SUa7vIF.png

This control has two main problems: first, why are the two extremes so small? They are very difficult to target with the mouse, and to make it worst, they have the most used functions of the three ones. They should be much wider, like the center.

Second would be the center. What are the chances that I would like to clear the download links that often to warrant the only direct action on the control to be it? Almost none. And not only that, it is the most dangerous action, and probably the least used, and still, it is the biggest, most prominent, direct one. What would be more useful? Clear finished downloads, or clear finished packets.

I believe it needs to be rethink into something like this i.imgur.com/wmKCUaj.png or even scrapped all together for something more standard.

The Context Menus. Maybe I use jdownloader differently than most, but the previous version context menu was much more logically arranged.

For me at least, the most used options on the context menus are:
Resume/Reset.
Disable/Enable
Check Online status.
Set priority.
Move into new package (by the way, this doesn't works at all).
Rename.
Copy URLs (now you have to go through like 3 clicks to get to it).

Of all, Only Disable/Enable is at the firs level. All the rest you have to go to a sub menu. Meanwhile, delete, which is a dangerous operation, is on the firs context menu. I don't know if you already do, but maybe you can collect menus/submenus information and send weekly for analysis, and use that to define the most used ones.

I know there is now a very powerful menus/submenus editor, but I'm sure you know that defaults are what matters most.

Last, but not least, it would be great to have a way to (1), program when to start/stop downloading in advance (for example, I want to start downloading a 11PM and stop at 7AM) and (2) control the bandwidth used, so that I can say to download at 2MB from 10PM to 6AM, but to download at 1MB the rest of the day. Both option I was able to do on v1.

My humble 2 cents.

Last edited by kwanbis; 01.03.2014 at 19:35.
Reply With Quote
  #635  
Old 02.03.2014, 13:56
Think3r's Avatar
Think3r Think3r is offline
Community Manager & Admin (inaktiv)
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,743
Default

Hi kwanbis,

thank you very much for the detailed feedback. I'll only refer to the context menu problem. At first, the menu editor has been more like a workaround. Of course, we will keep it but there is no time to put so much efforts in optimizing the default structure. This will be done once more important work has been finished. I guess I'm going to create a ticket in which I'll collect the most commonly used options. Thanks for starters!
EDIT: In fact, you could speed up everything and safe us some work if you created a complete proper context menu, yourself. You could export it in the menu manager and send to us.

Concerning the sheduler: I guess, you didn't use JD1 for a while? There has been and still is a sheduler but it has been removed from future versions due to its bugs. It will be redeveloped once there is time.

Greetz Think3r
__________________
Bitte die Regeln lesen! | Please read the forum rules!

REGELN: Bugreports | RULES: Bugreports


Erste Schritte & Tutorials | Self Help Index | Read Me | JD 2 Beta - FAQ

Support Chat

Keep smiling, it's simple!

Last edited by Think3r; 02.03.2014 at 19:06.
Reply With Quote
  #636  
Old 20.03.2014, 08:29
datroubler
Guest
 
Posts: n/a
Default

Some feedback for Hoster Rules:

I would like to use it but its way to complicated.
  1. I don't want to select every single hoster; Why not having a list of hosters which checkboxes instead of this dialog:
  2. I am using 2 Multihoster Accounts it would be enough for me If I could set priority levels to each account: If the first one isn't wokring or the hoster is not supported JD should choose the second one.
Attached Images
File Type: png hoster sortieren.png (18.0 KB, 544 views)
Reply With Quote
  #637  
Old 21.03.2014, 17:21
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 56,494
Default

@datroubler
1. Ticket:

2. JD already uses the 2nd account if the first fails!

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #638  
Old 22.03.2014, 23:28
datroubler
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
2. JD already uses the 2nd account if the first fails!
This means that the order of the accounts plays a role?
Reply With Quote
  #639  
Old 22.03.2014, 23:34
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 56,494
Default

I don't know - usually not.
JD cycles through all available accounts (of course respecting your account usage rules) before it tries free-download.

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #640  
Old 24.04.2014, 21:47
eeqw eeqw is offline
Giga Loader
 
Join Date: May 2010
Posts: 90
Default

Bei JDownloader2 gibt es keine Uhr [Alt + A] mit der Bezeichnung "Nach aktuellen Downloads anhalten". Warum fehlt dies in JD2? Diese Funktion habe ich bisher immer benutzt um neue Downloads zu stoppen und später wieder zu starten. Man konnte mit einem einfachen Klick auf das Symbol die neuen Downloads stoppen. Wenn man dann wieder neue Downloads starten will musste mein einfach nochmals draufklicken.

Warum ist diese Funktion verschwunden?


Edit: Die BackUp funktion habe ich bisher auch noch nicht gefunden. Wurde diese ebenfalls entfernt?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:05.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.