|
|||
|
|||
![]()
Muhteşem Paketleyici ekran görüntüleri eklenmiştir
|
|
|||
|
|||
![]()
Konu başlığına bittim
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Yeni sürümde idm deki gibi bölerek indirse daha hızlı olur ona benzer gelişmiş özellikler olcak mı?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
JD2 de bu parçalar dinamik olarak yönetilebilecek (en azından ben öyle biliyorum
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
JD 2 de değil sanırım ama gelecek, jiaz üzerinde çalışıyor.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mediafire freelere parça yükleme izni veriyor, diğerlerinin çoğu premium üyelikte izin veriyor sadece. Konu açın lütfen bu JDownloader beta konusu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
torrentte indirse ya :D
|
|
|||
|
|||
![]()
torrent yıllar önce görüşüldü kabul edilmedi, iyi bir karar bence. Çok çok ilerde eklenebilir belki.
|
|
|||
|
|||
![]()
JDownloader zaten portable, çıktığı günden beri protable (4-5 yıldır) birinci sayfada anlattım
Last edited by Freeloader; 14.01.2012 at 21:56. Reason: çok özel bir sebeple :) ben free tekrar düzenledim |
|
|||
|
|||
![]()
Harika özellikler gerçekten muhteşem umarım beta değilde final olarak tam teşekkürlü çıkar bekliyorum :D
|
|
|||
|
|||
![]()
acaba jd kendisi Captcha kardeşliği gibi bir uygulama başlatsa nasıl olur .
yani jd nin kendi Captcha eklentisi olsa jd açıkken yada jd den bağım sız calışa bilse ve bütün jd kullanıcıları katıla bilse böylelikle Captcha kardeşliğini bilmeyenler bile bu hizmetten yararlana bilirler ve bence daha çok kullanıcı aktiv olur böylece Captcha çözme süreleri de kısalmış olur olmazmı ? |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
daha tarih yok mu ya :(
|
|
|||
|
|||
![]()
Bu ay cıkar artık bir cok ek özellik de eklendi.
|
|
|||
|
|||
![]()
merhaba freeloader,
yeni versiyonda captcha sistemiyle ilgili bir değişiklik olacak mı? captcha sonucunu ilgili plugin e geri vermek gibi. cevap doğru/yanlış gibi. yada birçok kullanıcı benden "bilgisayar başındayken kendi captcha mı kendim girebileyim" diye özellik istiyor ama bu JD tarafında olması gereken bi özellik. bu düşünülebilir mesela. yada anticaptcha menüsündeki "disable automatic captcha" seçeneğini işaretlesek, jd restart etmeden captcha sistemlerini disable ediyor mu? kolay gelsin |
|
|||
|
|||
![]()
Kendi elimizle IDM'deki gibi site türünü seçip http/ftp/mms/ türü bağlantı yeri ve yanında site adresi girilecek yer olursa altında da kullanıcı adı şifre türü bir yer olursa çok iyi olur.Yoksa yeni sürüm beni pek memnun etmez açıkcası.Olmazsada canınız sağolsun kolay gelsin teşekkürler emekleriniz için
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O değil de ftp gibi özellike eklense gerçi programın amacı download bi de upload yapsa off
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|