|
|||
|
|||
![]()
Merhaba
AirTies Air 6271 Modemim reset işlemleri 2 yolla yapıyorum. Kayıt sırasında başarıyla işlem gerçekleşiyor. Ama deneme yaptığımda reset atmıyor. Forumda aradım benim modemle alakalı konulardan bir sonuç alamadım. 1.Resim:modem ana sayfam şifresiz giriş yapıyorum "enter" e basıyorum. (program için şifre koydum denedim olmadı) 2.Resim:Bu IP değiştirmek için 1. yöntem ADSL > ADSL Ayarları > (soldaki )vc1'e tıklıyoruz. 3.Resim: Hiçbir ayara dokunmadan Kaydet'e tıklıyoruz. 4.Resim:IP adresimiz değişiyor. 5.Resim:Bu ekrandan sonra 5-10 saniye içinde IP Değişiyor. Diğerine göre çok kısa sürdüğünden en çok bu yöntemi kullanıyorum. 6.Resim:Ana sayfadan sonra Araçlar > (soldaki) Yeniden başlat'ı tıklıyoruz. 7.Resim:Gelen kutuya Tamam diyoruz. 8.Resim:IP adresimiz değişiyor. Bu yöntem yaklaşık 1-1,5 dakika sürdüğü için diğer yöntemi kullanırum. Buradaki yöntemleri deniyorum kayıt işlemi başarılı şekilde gerçekleşiyor. Ama denemelerde başarısız diyor. Last edited by Freeloader; 05.05.2009 at 20:53. |
|
|||
|
|||
![]()
eğer bu yöntem oluyorsa airties kullanıcılarının gözü aydın olsun dicem.... Beni imzamdaki sohbet odamızdan bulun bunun için beraber betik oluşturalım
![]() Ayrıca yukardaki fotonun birinde adsl kullanıcı adın var silersen o kısmı KARALARSAN iyi olur ![]() İmzamdan sohbet odamıza ulaşabilirsin... |
|
|||
|
|||
![]()
Yazıyı tam okudunmu bilmiyorum.
bu iki yöntemle reset atıyorum modeme ama... jdownloader ile modeme reset atarken kayıt yapıyorum başarılı bir şekilde kayıt ediliyor tamamlandıktan sonra. Deneme yaptığımda reset atmıyor. Oradaki kullanıcı adım değil sadece resim alırken öyle yazdım yani sahte isim oradaki. |
|
|||
|
|||
![]()
sorun halledildi !
14 saniyede IP almak isteyen airties cılar sohbet odasına ! not kod : farklı biçimde oluşturuldu... @SerdenD kodu tekrar incelemeye vaktim oldu... kodunu KESİNLİKLE BAŞKA SİTELERDE PAYLŞAMA !!!! Kodun çalışıyor ve sadece sana özel yaratıldı .. kodun içinde adsl bilgilerin var .. rahatlıkla kullanabilirsin ama sadece sana özel !!!!! Last edited by Freeloader; 05.05.2009 at 21:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Merhaba
AirTies Air 6271 Modem 14 -15 sn reset işlemi için 1.Resim: Bu modemin girişinde verdiğim kodu kullanmak için şifre koymayın 2.Resim: Kod içinde buradaki kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullandığından... Kod içindeki "username</key><value>kullanıcıadınız@biri.com.tr</value></set><set inst="pppox-0"><key>password</key><value>şifreniz</value></set><set" bölünlerini kendi kullanıcı adınız ve şifreniz ile değiştirin. Eğer ğirişte şifrem var değiştirmek istemiyorum yada herhangi bir şifre ile giriş yapmam gerekiyor diyorsanız Freeloader ile bu sorunu halledebilirsiniz. Freeloader'e Çok Teşekkür Ediyorum. AirTies Air 6271 Modem kullananlara (Sadece biri.net'çiler kullanıyor) büyük kolaylık sağlanmış oldu. Code:
[[[HSRC]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /cgi-bin/login HTTP/1.1 Host: 192.168.2.1 redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1 Host: 192.168.2.1 <xmlrequest version="1.0.0"><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><set inst="rfc2684-0"><key>encaps</key><value>LLC</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>static-1</value></command><set inst="static-1"><key>ip</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mask</key><value>255.255.255.0</value></set><set inst="static-1"><key>gateway</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns1</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>dns2</key><value>0.0.0.0</value></set><set inst="static-1"><key>mode</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pppox-0</value></command><set inst="pppox-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><set inst="pppox-0"><key>username</key><value>kullanıcıadınız@biri.com.tr</value></set><set inst="pppox-0"><key>password</key><value>şifreniz</value></set><set inst="pppox-0"><key>mtu</key><value>1492</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pvc-0</value></command><set inst="pvc-0"><key>name</key><value>vc1</value></set><set inst="pvc-0"><key>vpi</key><value>8</value></set><set inst="pvc-0"><key>vci</key><value>35</value></set><set inst="pvc-0"><key>traffic_class</key><value>UBR</value></set><set inst="pvc-0"><key>pcr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>scr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>mbs</key><value>0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>wan-0</value></command><set inst="wan-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>static-1</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>dhcpc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>save</key><value/></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>static-1</value></command><command inst="wan-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="rfc2684-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="static-1"><key>apply</key><value/></command><command inst="pvc-0"><key>apply</key><value/></command></xmlrequest> [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[/HSRC]]] |
|
|||
|
|||
![]()
bşd .. Not ; Modeme şifre/parola koyabilirler
![]() ![]() |
![]() |
Gabriboy |
Message deleted by Freeloader.
Reason: spam
|
|
|||
|
|||
![]()
Çok teşekkür ederim betik için. Bendede Airtes Air 5020 vardı.Bende aynı sorunla karşılaşıodum.Ama şimdi hallettim;)
|
|
|||
|
|||
![]()
O kadar araştırdım batch file dahil hepsini denedim. Ancak hepsinden olumsuz sonuç aldım. Taki sizin yazdığınız betiği deneyinceye kadar. Süper arkadaşım çok teşekkürler. Ayrıca da çok kısa sürede IP alıyor. Söyleyecek başka söz bulamıyorum.
|
|
|||
|
|||
![]()
rt-103
combo da oluomu bu betik? |
|
|||
|
|||
![]()
Aynı modem ve aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam "tekrar bağlan"ın üzerindeki ünlemi kaldıramadım. Betiği aldım kullanıcı ado ve şifreyi yazdım. Liveheader kızmına yapıştırdım. OLmadı. Nedir çaresi. Lütfen yardım edin.:huh:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sayın SerdenD'nin en son verdiği betiğe kendi kullanıcı adımı ve şifremi girince jdownloader ile yeni IP alabildim, yani IP değişimi başarılı dedi.
Download yapmayı denemedim, ama IP değitirdiğine göre sorun olmaz sanırım. Aslında ben Cryptload kullanıyorum, dolayısıyla bu çalışan betiği Crypload'da kullanmak üzere clr scriptine çevirebilirmiyiz. Cryptload sitesinde bu konuda sihirbaz var, ama işe yaramadı. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
Yine de cevabınız için teşekkür ederim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Airties RT-104 için oluyo bu yöntem çok teşekkürler
|
|
|||
|
|||
![]()
Selam Freeloader, tum forumda aradim ama Exper EWM-01 icin BITEK bulamadim. Bu konuda bize yardimci olabilrmisiniz.
iyi calismalar |
|
|||
|
|||
![]()
airties air 6271kn modem betiğinde emiği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aynen. Daha Önce FreeLoader Kardeşimiz Sağolsun 2-3 Saatini Ayırıp TeamvieweR iLe Yapmıştı . Ve Ben Yeni PC alınca Yedek almayı unuTmuştum. Bu Yüzden Sonsuz teşekkürLerimi iLetiyorum.. iyiki Varsın kardeŞim.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Not:SerdenD arkadaşım resimler açılmıyor tekrar yükleyebilirmisin. |
|
|||
|
|||
![]()
Bu aralar tekrar sohbetteyim beni sohbetten bulabilirsiniz.
|
|
|||
|
|||
![]()
airties 102 modemim var ilk gün indirme yapamildim sonrası tam bir kabus neler denemedim ama beceremedim bu konuda yardım lütfen
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|